- 12 Haziran 2015
- 36.298
- 31.974
- 2.693
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kanal bu üstadım, bu tarz içerikleri çok seviyorumhangi kanal bu hocam
teşekkür ederimKanal bu üstadım, bu tarz içerikleri çok seviyorum
![]()
Simply Railway
Hi everyone, Welcome to Simply Railway, your weekly dose of trip reports by train across our world. New video every Friday 🚆 https://linktr.ee/simply_railway My Night Train Company 🚆🌙 : Nox Mobility 👇 https://www.noxmobility.com My other channel dedicated to model trains ...www.youtube.com
www.instagram.com
İşin tuhafı, konuyu ben açmışım ve şu bahsettiğim kanalların birini bile takip etmiyorum. İlgimi çekmiyorlar.Beyler bu başlık altında, takip ettiğimiz Youtube kanallarını paylaşalım bence. Böylelikle hepimiz, bilmediğimiz kaliteli kanalları keşfetmiş oluruz.
Ben başlıyorum ;
Ünsal Ünlü : Ünsal Ünlü
Gündeme dair videolar paylaşır. Siyaset ağırlıklı bir içeriğe sahiptir.
İstanbul Times Tv : İstanbul Times TV Özel
Sokak röportajları ve seçim anketleri tarzında videolar yayınlar. Sunucu Çağla Pekgüleç'e ayrı parantez açmak istiyorum tabi. Hastasıyım.
Emre Durmuş : Emre Durmuş
Dünyayı turlar, biz de oturup seyrederiz.
Sesegel : SeseGel
Fifa - Pes videoları yayınlar genelde.
hasta mısın yav..Abi konsol oyun diye bi kanal var esnaf kel sakallı adam dükkanda oyun alıp satıyor konsol alıp satıyor
Sabahtan aksama o adamı izliyorum acayip bi bağımlılık yaptı kurtulamıyorum
Üstad garip bir şekilde ps3 oyunları hala bayağı satıyor izledigim yayinlarda gördügün kadariylahasta mısın yav..
aç öyle bir dükkan - yayında kol tamiri yapayım ben yolumuzu bulalım.
madem izliyorsun söyle bakalım ps5 oyunları dijital haricinde al sat durumları ne durumda?
ps4 te dijital kafasında bende böyle diyordum ama muhtemelen bitmiştir bile - ps5 i ben bilerek discli versiyonunu almıştım ikinci el satacağım zaman muhtemelen iş yapar diye - adam gider ucuza oyun alır fln diye.Ama kutulu oyun sektörü 4-5 seneye biter