TAKVİM 'gazetesi' ve Sneijder 'haberleri': Haberiniz olsun, YEDİRMEYİZ

takvimmiş abazan gazetesi tez zamanda batarsınız inş

Bildim bileli Galatasaray düşmanı fenerbahçe uşağı şerefsizlerin gazetesidir yani şaşırtıcı değil !

Pislikler. Sneijder olsam cekip giderim,bu nasil düzendir. Bide bundan para kazaniyorlar

gecen de yolanthe'yi aldattigini dair haber basmislardi... gülüp gecelim :)

Ha fotomaç ha takvim ne farkeder ikisi de karalamıyor mu sonuç itibari ile :) aynı ... laciverti şikeci yalakaları.

O ak haramilerin bağırsaklarında yaşayan paçavra istediğini yazar bin kere tekzip yayınlasada zerre utanmaz. Nasıl olsa tayyip babalarında iranlı önlerine yattıkları zerrablarında para bol, öderler dava açarlarsada.

Bilmiyorum ne okudunuz ama yukarda yazılanlara göre bir Kaptanın yapması gerekenleri yapmış...ters birşey yok yani...

Türkiye'deki gazeteleri ciddiye alıp okuyanlar da var demek ki.
Maalesef bu ülkede basın denen şey çoktan bitti.

Bilmiyorum ne okudunuz ama yukarda yazılanlara göre bir Kaptanın yapması gerekenleri yapmış...ters birşey yok yani...

Oluşturulmaya çalışılan bir algı var. Sneijder'in eşi ile ilgili yapılan haberde olduğu gibi. Hedef olarak kaptanı seçtiler ve ikinci haberi de yazdılar. Peşinden belirtmekte fayda var, üçüncüsü de gelecektir.

fotomaç ve takvim aynı grubun bugüne kadar hiç doğru haber yaptıklarını görmedim. Tirajlarda en çok okunan spor gazetesi oluyor millet inanıyor demekki ama sneijder bunları ciddiye almamalı onlar kendini önemli zannetti demekki amaçları reklam olmak umarım batarsınız.

Geri
Üst Alt