talat can

Eskiden günde 12 13 saati bu forumda mesaj okuyarak geçiriyordum çok iyi hatırlıyorum inanılmaz duyumlar falan oluyordu bu forumda mesela prandellinin geleceğini tüm medyadan önce burda ki bir arkadas yazmıştı bir gün öncesinde . Hiç bir mesajı kaçırmıyordum mesela 5 saat foruma girmesem o 5 saatlik mesajları okuyordum öyle kaliteli futbol sohbetleri oluyordu burda bazı arkadaşlar oyuncu analizi yapıyordu(şu anda twittarda yapılan saçma sapan analizler gibi değil saatlerce maçları izleyip yazıyorlardı) hatta şöyle söyleyim üniversite sohbetlerinde rakip takımı tutan arkadaşlara onların forumlarında ki boş sohbetleri okutup burayı okutup takım taraftarı arasındaki farkı anlatıyordum . Ne günlerdi . Twitter yerine buradan takip ediyorduk herşeyi

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Canını sıkan üyeleri bana raporla ilgileneyim

Eskiden günde 12 13 saati bu forumda mesaj okuyarak geçiriyordum çok iyi hatırlıyorum inanılmaz duyumlar falan oluyordu bu forumda mesela prandellinin geleceğini tüm medyadan önce burda ki bir arkadas yazmıştı bir gün öncesinde . Hiç bir mesajı kaçırmıyordum mesela 5 saat foruma girmesem o 5 saatlik mesajları okuyordum öyle kaliteli futbol sohbetleri oluyordu burda bazı arkadaşlar oyuncu analizi yapıyordu(şu anda twittarda yapılan saçma sapan analizler gibi değil saatlerce maçları izleyip yazıyorlardı) hatta şöyle söyleyim üniversite sohbetlerinde rakip takımı tutan arkadaşlara onların forumlarında ki boş sohbetleri okutup burayı okutup takım taraftarı arasındaki farkı anlatıyordum . Ne günlerdi . Twitter yerine buradan takip ediyorduk herşeyi

Geçmiş geçmişte kaldı renktaş, artık en az günde 8 saat burada olman lazım

Canını sıkan üyeleri bana raporla ilgileneyim
Bazı arkadaşlar takımdaki oyuncular hakkında algı yapıp taraftarın önüne atmaya çalışıyor onlara bakınca aklıma Galatasaray'da kaos var algısı yapmaya çalışan ahmet ercanlar falan geliyor aklıma . Oyuncu kötü oynayabilir ama Galatasaray formasını bir kalasa bile giydirsek o bile saygıyı hakeder. biz zamanında Eraya Aykuta İsmaile bile küfür etmedik

Tornacı ustabaşı bulunmuyor 120k maaşla bulamıyoruz diyor benim büyğk amca
Usta nereden bulacan, artık hiçbir sektörde yetişmiyorki , benim yan taraftaki bayan kuaförü 3 yıl yardımcı bulamadı, hiç kimse çocuğunun bayan kuaföründe bile çalışmasını istemiyor, çünkü herkes çocuğunun holding sahibi veya CIO olmasını istiyor,
Hal böyle olunca da doldur arapları , özbekleri

Geçmiş geçmişte kaldı renktaş, artık en az günde 8 saat burada olman lazım
Eskisi gibi kadroların kurulduğu sistemlerin taktiklerin konuşulduğu gelecek oyuncuların incelendiği forum sohbetleri olsa keşke kardeşim ama yine de günümün çoğunu buradaki mesajları okuyarak geçiriyorum

Usta nereden bulacan, artık hiçbir sektörde yetişmiyorki , benim yan taraftaki bayan kuaförü 3 yıl yardımcı bulamadı, hiç kimse çocuğunun bayan kuaföründe bile çalışmasını istemiyor, çünkü herkes çocuğunun holding sahibi veya CIO olmasını istiyor,
Hal böyle olunca da doldur arapları , özbekleri
Tekstilci bi müşterim var yarın sabah suriyeliler afganlar gitsin trde tekstil sektörü kilit vurur diyor. Halkı vasıfsızlaştırıp, ülkenin üretimini araplara verdik resmen

Eskisi gibi kadroların kurulduğu sistemlerin taktiklerin konuşulduğu gelecek oyuncuların incelendiği forum sohbetleri olsa keşke kardeşim ama yine de günümün çoğunu buradaki mesajları okuyarak geçiriyorum

Okuyarak eskisi gibi olmuyor işte kardeşim
hep beraber istişare edeceğiz eskisi gibi kritik yapalım ki tadı çıksın
Bu arada eski mesajlarına göz attım,
seni Ulu cimbomlu seni

Ekli dosyalar

• 20230901_221156.gif
    20230901_221156.gif
    1,9 MB · Görüntüleme: 6
Okuyarak eskisi gibi olmuyor işte kardeşim
hep beraber istişare edeceğiz eskisi gibi kritik yapalım ki tadı çıksın
Bu arada eski mesajlarına göz attım,
seni Ulu cimbomlu seni
Bu forum gerçekten aslında taraftarın ortak buluşma yeri mesela eminim yerli oyuncularımız falan da arada girip okuyordur bu adamların da çoğu galatasaraylı bizim gibi

Bu forum gerçekten aslında taraftarın ortak buluşma yeri mesela eminim yerli oyuncularımız falan da arada girip okuyordur bu adamların da çoğu galatasaraylı bizim gibi

Arada mı? Sen forumu hiç tanıyamamışsın renktaş,
Sabah 7 de bile 1000 küsür ziyaretçi var bütün muhabirlerden tut Sinan Engine kadar , topçular zaten burada eskiler dahil

Arada mı? Sen forumu hiç tanıyamamışsın renktaş,
Sabah 7 de bile 1000 küsür ziyaretçi var bütün muhabirlerden tut Sinan Engine kadar , topçular zaten burada eskiler dahil
Bende bazı ünlü yorumcular da farkettim burda değişik isimlerle yazıyorlar sonra programda aynılarını söylüyorlar

Bende bazı ünlü yorumcular da farkettim burda değişik isimlerle yazıyorlar sonra programda aynılarını söylüyorlar

İki tanesi var sürekli benim yorumlarımı çalıyorlar,
@Kemalettin TANRIVERDİ arada benim adıma ücretli mesaj atıyor onlara geçen 48 saat uyumadık

Katıldığım tarihi 2010 dedim ama şimdi düşününce hatırlıyorum burda daha da eski konuları hatırlıyorum .

Geri
Üst Alt