- 31 Aralık 2015
- 12.885
- 8.102
- 1.488
fenerli olduğundan Şüphelendiğim bi kaç kişi var. Metin Oktay dövmesi de olsa o adamların Galatasaraylı olduğuna inanmam.Talatın en başından beri iyi bir gsli olduğu belliydi.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fenerli olduğundan Şüphelendiğim bi kaç kişi var. Metin Oktay dövmesi de olsa o adamların Galatasaraylı olduğuna inanmam.Talatın en başından beri iyi bir gsli olduğu belliydi.
Tornacı ustabaşı bulunmuyor 120k maaşla bulamıyoruz diyor benim büyğk amca75k asgari ücret üstad, 2010de kiraya çıkmıştım asgarî ücretle orta sınıf 4 kira ödeniyordu , ben usta olsam bende beğenmem
Canını sıkan üyeleri bana raporla ilgileneyimEskiden günde 12 13 saati bu forumda mesaj okuyarak geçiriyordum çok iyi hatırlıyorum inanılmaz duyumlar falan oluyordu bu forumda mesela prandellinin geleceğini tüm medyadan önce burda ki bir arkadas yazmıştı bir gün öncesinde . Hiç bir mesajı kaçırmıyordum mesela 5 saat foruma girmesem o 5 saatlik mesajları okuyordum öyle kaliteli futbol sohbetleri oluyordu burda bazı arkadaşlar oyuncu analizi yapıyordu(şu anda twittarda yapılan saçma sapan analizler gibi değil saatlerce maçları izleyip yazıyorlardı) hatta şöyle söyleyim üniversite sohbetlerinde rakip takımı tutan arkadaşlara onların forumlarında ki boş sohbetleri okutup burayı okutup takım taraftarı arasındaki farkı anlatıyordum . Ne günlerdi . Twitter yerine buradan takip ediyorduk herşeyi
SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçmiş geçmişte kaldı renktaş, artık en az günde 8 saat burada olman lazımEskiden günde 12 13 saati bu forumda mesaj okuyarak geçiriyordum çok iyi hatırlıyorum inanılmaz duyumlar falan oluyordu bu forumda mesela prandellinin geleceğini tüm medyadan önce burda ki bir arkadas yazmıştı bir gün öncesinde . Hiç bir mesajı kaçırmıyordum mesela 5 saat foruma girmesem o 5 saatlik mesajları okuyordum öyle kaliteli futbol sohbetleri oluyordu burda bazı arkadaşlar oyuncu analizi yapıyordu(şu anda twittarda yapılan saçma sapan analizler gibi değil saatlerce maçları izleyip yazıyorlardı) hatta şöyle söyleyim üniversite sohbetlerinde rakip takımı tutan arkadaşlara onların forumlarında ki boş sohbetleri okutup burayı okutup takım taraftarı arasındaki farkı anlatıyordum . Ne günlerdi . Twitter yerine buradan takip ediyorduk herşeyi
Bazı arkadaşlar takımdaki oyuncular hakkında algı yapıp taraftarın önüne atmaya çalışıyor onlara bakınca aklıma Galatasaray'da kaos var algısı yapmaya çalışan ahmet ercanlar falan geliyor aklıma . Oyuncu kötü oynayabilir ama Galatasaray formasını bir kalasa bile giydirsek o bile saygıyı hakeder. biz zamanında Eraya Aykuta İsmaile bile küfür etmedikCanını sıkan üyeleri bana raporla ilgileneyim
Usta nereden bulacan, artık hiçbir sektörde yetişmiyorki , benim yan taraftaki bayan kuaförü 3 yıl yardımcı bulamadı, hiç kimse çocuğunun bayan kuaföründe bile çalışmasını istemiyor, çünkü herkes çocuğunun holding sahibi veya CIO olmasını istiyor,Tornacı ustabaşı bulunmuyor 120k maaşla bulamıyoruz diyor benim büyğk amca
bu konuyu özelde başbaşa irdeleyelim dostumfenerli olduğundan Şüphelendiğim bi kaç kişi var. Metin Oktay dövmesi de olsa o adamların Galatasaraylı olduğuna inanmam.Baş harfleri R,Ş,A,M,H
Eskisi gibi kadroların kurulduğu sistemlerin taktiklerin konuşulduğu gelecek oyuncuların incelendiği forum sohbetleri olsa keşke kardeşim ama yine de günümün çoğunu buradaki mesajları okuyarak geçiriyorumGeçmiş geçmişte kaldı renktaş, artık en az günde 8 saat burada olman lazım
Tekstilci bi müşterim var yarın sabah suriyeliler afganlar gitsin trde tekstil sektörü kilit vurur diyor. Halkı vasıfsızlaştırıp, ülkenin üretimini araplara verdik resmenUsta nereden bulacan, artık hiçbir sektörde yetişmiyorki , benim yan taraftaki bayan kuaförü 3 yıl yardımcı bulamadı, hiç kimse çocuğunun bayan kuaföründe bile çalışmasını istemiyor, çünkü herkes çocuğunun holding sahibi veya CIO olmasını istiyor,
Hal böyle olunca da doldur arapları , özbekleri
Okuyarak eskisi gibi olmuyor işte kardeşimEskisi gibi kadroların kurulduğu sistemlerin taktiklerin konuşulduğu gelecek oyuncuların incelendiği forum sohbetleri olsa keşke kardeşim ama yine de günümün çoğunu buradaki mesajları okuyarak geçiriyorum
Sadece üretim mi , rezidanslar, iyi arsalar hoteller vb. Hepsi onlara satılmadı mı, bankaları bile varTekstilci bi müşterim var yarın sabah suriyeliler afganlar gitsin trde tekstil sektörü kilit vurur diyor. Halkı vasıfsızlaştırıp, ülkenin üretimini araplara verdik resmen
Bu forum gerçekten aslında taraftarın ortak buluşma yeri mesela eminim yerli oyuncularımız falan da arada girip okuyordur bu adamların da çoğu galatasaraylı bizim gibiOkuyarak eskisi gibi olmuyor işte kardeşim
hep beraber istişare edeceğiz eskisi gibi kritik yapalım ki tadı çıksın
Bu arada eski mesajlarına göz attım,
seni Ulu cimbomlu seni
Arada mı? Sen forumu hiç tanıyamamışsın renktaş,Bu forum gerçekten aslında taraftarın ortak buluşma yeri mesela eminim yerli oyuncularımız falan da arada girip okuyordur bu adamların da çoğu galatasaraylı bizim gibi
Bende bazı ünlü yorumcular da farkettim burda değişik isimlerle yazıyorlar sonra programda aynılarını söylüyorlarArada mı? Sen forumu hiç tanıyamamışsın renktaş,
Sabah 7 de bile 1000 küsür ziyaretçi var bütün muhabirlerden tut Sinan Engine kadar , topçular zaten burada eskiler dahil
İlerleyen saatler ve günlerde, size göre en güzel kadınlar başlığına kadar dönüşür, meydanları terketmeyelimkonu iş ve işçi bulma kurumuna dönmüş
İki tanesi var sürekli benim yorumlarımı çalıyorlar,Bende bazı ünlü yorumcular da farkettim burda değişik isimlerle yazıyorlar sonra programda aynılarını söylüyorlar
Hahahaha kimler onlarİki tanesi var sürekli benim yorumlarımı çalıyorlar,
@Kemalettin TANRIVERDİ arada benim adıma ücretli mesaj atıyor onlara geçen 48 saat uyumadık