talat can

Doruk Ata TANRIVERDİ

DoͣRͭuͣK
Hocaların Hocası
arkadaşlar bazen üyelerimiz dengesiz hareketler sergileyebiliyor. talat isimli arkadaşımızın keyfinin 10/10 olması nedeniyle böyle bir konu açma ihtiyacı duydum.

onu rehabilite etmek hemde derdini dinlemek için buraya davet ediyorum..

@Talat Can

Uzman doktorumuz @Kemalettin TANRIVERDİ kendisini tedavi etmek için burada olacak.

1724619127179.png

2010 lu senelerinden beri yani 13 14 senedir forumu aralıksız takip ederim bundan önce de hesabım vardı çoğu zaman mesaj atmam sen mesaj atıyorsun da noluyor ben sadece transfer dönemlerinde yada çok anormal maçlardan sonra yazıyorum boş yapma daha fazla artık sus

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:unsure::unsure:
Agresiflik ölçere baktığımızda durumu kritikkk acil müdahalee lazımm

gauge_needle_section_three_lg_wm.gif

Keyfimin yerinde olduğunu nerden çıkardın kardeşim ? Hangi mesajım sana böyle bir izlenim verdi

Maçta skandal hatalar gördüm rizespor fenerbahçe iş birliğini kast ederek haclı birliğini kurmuşlar dedim bundan keyfim yerinde olduğunu nerden çıkardın ? Bide avatar falan demişsin ben avatar koymak zorunda mıyım dikkat bile etmedim çok uzun süredir de bu forumdayım bazen anonim bazen de hesaplar ile . Fenerli muamelesi mi görüyorum anlamadım

Keyfimin yerinde olduğunu nerden çıkardın kardeşim ? Hangi mesajım sana böyle bir izlenim verdi

ahhh keşke konuya bir anket ekleseydim. Talat bugün keyifli mi değil mi diye

emin ol forumun %90 ı evet talat bugün bir başka gülümsüyor falan derdi

Maçta skandal hatalar gördüm rizespor fenerbahçe iş birliğini kast ederek haclı birliğini kurmuşlar dedim bundan keyfim yerinde olduğunu nerden çıkardın ? Bide avatar falan demişsin ben avatar koymak zorunda mıyım dikkat bile etmedim çok uzun süredir de bu forumdayım bazen anonim bazen de hesaplar ile . Fenerli muamelesi mi görüyorum anlamadım

Sihirli kelimeyi söylemen lazım üstad yoksa zan altında kalacaksın.

Zan altında mıyım şu an

Geri
Üst Alt