Talisca Alınırsa, Kulübe Ne Kadarlık Destek Olabilirsiniz?

Bjk alacak aynı terane her sene olduğu gibi. Gelirse artık bi tık sevinirim sadece. Hiç bir futbolcu için çok sevinmeye gerek yok sonu kötü oluyor

güncel gsc banka bakiyesi
1656334300163.webp

Transfer olsada olmasada gereken desteği veriyorum. Yeni sezon formasını az önce aldım. Şimdide kombinenin genel satışa açılmasını bekliyorum.
Ne bilelim yalan söylemediğini?

"GSCimbom" yazılı bir kağıtla formanın fotosunu at da inanalım.

Harcanabilir limitlerin en yüksek bütçelisi olmak, o paranın harcanabilir var olduğunu göstermiyor. Kısaca kasada paran yoksa ve banka da teminat vermiyorsa hepsi hikaye kalıyor. Şimdi bizim mevcut durumumuzda da Talisca'ya gidip bir çuval para bayılacak bir durum asla söz konusu değil. Eğer ki olursa bir şekilde el altından verilen paralarla şöyle/böyle tolore edilecektir. Genel olarak hiç ihtimal vermiyorum. Balon.

Konu başlığına da dönecek olursak, 0 TL.

forumun en popüler isimleri maalesef rakam belirtmekten kaçınmışlar.

söyle hızlıca bakıyorum da bu isimlere; Keramettin TANRIVERDİ, Emrah Yıldırım , Hayri Cund , Uğur İz, Serkan Şafak, Mehmet Eroğlu , Danyal Artemis, Onur Liboş, Recep Yıldırım, Umut Şimşek, Yasin Kaçar ve tabi ki Emir Sato

ağırlıklı olarakta yönetim kadrosundan :think:

forumun en popüler isimleri maalesef rakam belirtmekten kaçınmışlar.

söyle hızlıca bakıyorum da bu isimlere; Keramettin TANRIVERDİ, Emrah Yıldırım , Hayri Cund , Uğur İz, Serkan Şafak, Mehmet Eroğlu , Danyal Artemis, Onur Liboş, Recep Yıldırım, Umut Şimşek, Yasin Kaçar ve tabi ki Emir Sato

ağırlıklı olarakta yönetim kadrosundan :think:
Kaçak mı dövüşüyorlar yani? :unsure:

Geri
Üst Alt