- 1 Şubat 2009
- 25.094
- 25.280
- 3.468
Yıkılır mı, direkt toplu kuş ölümü gerçekleşirŞenol Güneş şimdi istifa etse,kargalar yıkılır.![]()
Alnitak Alnilam Mintaka
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yıkılır mı, direkt toplu kuş ölümü gerçekleşirŞenol Güneş şimdi istifa etse,kargalar yıkılır.![]()
feto elebası GSlı maalesef ordan mı yuklendiler sana renkdas
aynen GS GOREVE!!hakan sükürler arifler fetöcülerle sampiyonluklar filan gibi mal mal seyler söyledi ben agzının payını verdimde hala daha vık vık ötünce bugun tinercilere iyice sinir oldum
bunların havalarını asıl bizim söndürmemiz lazım
Bir yandan da üzülüyorum Caner'e yaşadıkları zor ama diğer yanımda daha beter olsunlar diyor.Nonoş canerin dayak yemesi normal. Önüne gelen dövüyo bunu zaten.
YUH Devlet kaynak zorsa gazeteci söylemez ama bu hırbolar o kadar yalancı ki birbirlerine bile inanmıyor bu manaya gelir o soruErtem salağına bak emir ediyormuş, muhabirine kaynak soruyor sözde gazeteci ha bu adam müdür filan te allam hayvanat bahçesi müdürü
Sinan Engin: "Kaos, takim falan dagilmaz. Gecelim bunlari. Boyle 2-3 oyuncu her zaman kavga edebilir. Normal seyler bunlar"