Talisca, Caner Erkin'e Uçan Tekme Attı!

Nonoş canerin dayak yemesi normal. Önüne gelen dövüyo bunu zaten.

Kapatmaya çalışırlarsa daha da rezil olurlar. Avrupa kupası maçları dışında sezon çok güzel geçiyor.

Ertem salağına bak emir ediyormuş, muhabirine kaynak soruyor sözde gazeteci ha bu adam müdür filan te allam hayvanat bahçesi müdürü

feto elebası GSlı maalesef ordan mı yuklendiler sana renkdas

hakan sükürler arifler fetöcülerle sampiyonluklar filan gibi mal mal seyler söyledi ben agzının payını verdimde hala daha vık vık ötünce bugun tinercilere iyice sinir oldum

bunların havalarını asıl bizim söndürmemiz lazım

hakan sükürler arifler fetöcülerle sampiyonluklar filan gibi mal mal seyler söyledi ben agzının payını verdimde hala daha vık vık ötünce bugun tinercilere iyice sinir oldum

bunların havalarını asıl bizim söndürmemiz lazım
aynen GS GOREVE!!

Sinan kavga gerginlik olur, ardından takım daha disipline olur diyo. Galatasaray'da kavga olsaydı ne derdi acaba :asd22:

Adam nasıl bir aile ortamında büyümüş ise artık öve öve bitiremediği aile ortamında yine sopayı yemiş. Zor çocukluk geçirmiş olmalı.

Sinan Engin: "Kaos, takim falan dagilmaz. Gecelim bunlari. Boyle 2-3 oyuncu her zaman kavga edebilir. Normal seyler bunlar"

farkindamisiniz Sinan sut dokmus kediye dondu. Dususun baslangicini omuriliklerine kadar hissediyor artik..

Ertem salağına bak emir ediyormuş, muhabirine kaynak soruyor sözde gazeteci ha bu adam müdür filan te allam hayvanat bahçesi müdürü
YUH Devlet kaynak zorsa gazeteci söylemez ama bu hırbolar o kadar yalancı ki birbirlerine bile inanmıyor bu manaya gelir o soru

Melo ile Riera kavgasında Melo ülkeden gönderilmeli diyenler, Taliscaya gelince normal diyor :D

Zaten diken üstünde geziyolardı bu olaylada iyice zirve yaptı şenol istifa eder yakında

Taliska temsili

f79f62bc4088f6ddfb8590bb16bc0179.jpg

Alnitak Alnilam Mintaka

Geri
Üst Alt