Talisca, Caner Erkin'e Uçan Tekme Attı!

İyi bitti de abi biz tam son dakika golüyle kazanmışız gaza gelmişiz fb,bjk puan kaybetmiş bjk karışmış bu ara soğutur olayları.
Orası öyle ama biz keyfimize bakalım. Milli aralara uyuz olurum ama bu sefer pek takmıyorum, keyfim acayip yerine geldi. Hele şu göklere çıkarılan Talisca işin içinde ya iyi oluyor. Kaç kere söyledim bakın bu adam bu sene patlayacak diye.

Son düzenleme:
trabzonun yerinde biz olsaydık ve caksaydık nolurdu bunlara acaba :)

fantazilerini tahmin bile edemiyorum :)

ceza.Jpeg

Yalnız Sinan Engin ve Aspor muhabiri Hakan Gündoğar filan tir tir titriyorlar. Önemli bişey yok diye geçiştiriyorlar.

Orası öyle ama biz keyfimize bakalım. Milli aralara uyuz olurum ama bu sefer pek takmıyorum, keyfim acayip yerine geldi.

Peki öyle olsun o zaman.Milli takım kazansın maçlarını, dünya kupasına gitmeye hak kazansın biz de uzaklardan Selçuk un dünya kupasında oynayabilmek için takımdan ayrılma kararı alışlarını izleyelim :D

ahmet çakar s***** videosu açtı :)))

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ahmet Çakar skio açtı adasdsadsa olm uyku falan kalmadı ya adsadsadas

Rasim Ozan Kütahyalı: "Ben bu konuda Caner kardeşimin yanındayım, hiç kendisini tanımam. Önce Talisca, daha önce Bilica, daha önce Arda, üç büyük kulüpte bu olayı yaşayan tek futbolcudur. Bir de Trabzonspor'a gidip Onur Kıvrak'la kavga etse jübile yapacak. Dört büyük."

:asd22:

Beşiktaş Kulübü, Talisca vs. Caner tartışması hakkında yarın resmi açıklama yayınlayacak. (Beyaz TV)

Geri
Üst Alt