Talisca, Caner Erkin'e Uçan Tekme Attı!

Rasim Ozan Kütahyalı: "Ben bu konuda Caner kardeşimin yanındayım, hiç kendisini tanımam. Önce Talisca, daha önce Bilica, daha önce Arda, üç büyük kulüpte bu olayı yaşayan tek futbolcudur. Bir de Trabzonspor'a gidip Onur Kıvrak'la kavga etse jübile yapacak. Dört büyük."

:asd22:
Bu ROK efsane yahu.

DLFSO1NXcAEpZaW.jpg

Biz de yedik.

Beşiktaş yalanlamış demek ki olay doğru

Eğitim, denetim ve uygulama şart

Şimdi gördüm. Umarım doğrudur. Zira doğruysa belleri kolay kolay doğrulmaz artık.

Hahaha Kaos olmuş :D Beter olsunlar, ders çalışıyoruz diye zevkli olayları kaçırmışız. :sarbi::uyy:

Heralde kavgadan sayılması için ikiliden birinin ağır yaralanması gerekiyodu. Ulan tinerciler rezilsiniz he. Sportif başarı var ama vizyon yok vizyon.

Bu moral bozukluğu,takımda bölünmeler,sinerji kaybı bunları zor aşarlar.İyi oldu daha da kötüye giderlerse şaşırmam.Bunun üstüne bir de Şenol Güneş'te bırakırsa o zaman değmeyin keyfime.:D

Heralde kavgadan sayılması için ikiliden birinin ağır yaralanması gerekiyodu. Ulan tinerciler rezilsiniz he. Sportif başarı var ama vizyon yok vizyon.
Melih Bey,
Lütfen adamlar tinerci böyle uçan tekmeli,kamçılı kısa süren dalaşmalara kavga demiyorlar.:D Dediğiniz gibi onlar yaralanmalı olaylara kavga diyorlar.

Geri
Üst Alt