Talisca'nın Ayağı Kırıldı!

Hadi aboubakarim sıra sende aslanım

Envoyé de mon InFocus M808 en utilisant Tapatalk

Milli mac arasinda sakatlandi dite tff ye basvurmuslar. Maasini siz odeyin diye.

herkes bu çocugu övüyorda 2 tane 90 dakika macını izledim saman alevi gibi parlıyor bazen onun dısında bazen bizim selçuktan farksız

iyi frikik attıgı içinmi çok övülüyordu bu çocuk anlamadım

Ya zaten ağlaklar şimdi bahaneleri oldu . Artık şu oyuncumuz olsaydı farklı olurdu gibi tinerci ağlamalarına hazır olun.

5 dakikalık süper yıldız reise geçmiş olsun.

Iki yil kiraladilar heralde.

Bu arada forumda sIkIntI mi var? Alinti ile Cevapla kismindan cevap yazmaya calisinca space tusu islemiyor. Hizli Cevap bölümüne tasidiktan sonra oluyor.

renktaşım ben cevap vermiş olum , forumsal bir sıkıntı en kısa sürede düzelir inş :)

Beter ol aglak şenol. Talisca beye GO.

Geçmiş olsun ama açık konuşmak gerekirse bittiler Caner ve Talisca en iyi iki isimleri arkalarına da Gökhan İnler ve Q7 geliyor bence.

Bjk'yi tasiyan oyuncu quaresma bence

Talisca'nin son haftalar gol katkisi oldu ama oyun olarak sifir acikcasi ama o bölgede ellerinde oyuncu kalmamasi büyük problem

Geçmiş olsun kim olursa olsun futbolcu sonuçta milletin adamlarının sakatlığına sevinecek değiliz kimsenin sakatlanmaması temennisiyle (özellikle Muslera)

Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun mübarekler.

Konusu yokmu la göremedim 29 Ekim değilmi bugün

Envoyé de mon InFocus M808 en utilisant Tapatalk

Besiktas´in basinda normal bir hoca olsa, en gec su an dagilirdi artik. Sampiyon takimdan 4 oyuncu kaybettiler, hocanin istegine karsi. Onlarin yerine tam caner, talisca alistirilirken, onlar da tam sezonun hazirlik dönemi biterken (ilk 10 hafta) agir sakatlandi. Oguzhan haftalardir sakat.

Bu Besiktas´in altinda kalmamaliyiz.

geçmiş olsun.atiba da sakatlanırsa tam göçerler.

Bjk'yi tasiyan oyuncu quaresma bence

Talisca'nin son haftalar gol katkisi oldu ama oyun olarak sifir acikcasi ama o bölgede ellerinde oyuncu kalmamasi büyük problem

Q7 cok istikrarsiz bir adam, performansini tüm sezona yayamiyor genelde. Ben yakinda düsüse gececegini düsünüyorum.

7d99f01088873bac8a02460983da27bd.jpg

Geri
Üst Alt