Talisca'nın Ayağı Kırıldı!

Müthiş haber. Biraz lige ağırlık koysak aliriz, en iyi adamlari sakatlandı.

GM 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kimle oynayacaklar ligde? Rakibe yapıştırmak lazım.
Geçmiş olsun aynı zamanda.

İnanılmaz bir üzüntü içindeyim.

Hahaha cok sevindim darisi bjkde ise yarayabileceklerden birinin daha basina.

Geçmiş olsun.

Şenol'un şimdi ağlamak için gerçekten bir bahanesi var en azından ağlak şenolun gözyaşları boşa gitmemiş olacak.

Iki yil kiraladilar heralde.

Bu arada forumda sIkIntI mi var? Alinti ile Cevapla kismindan cevap yazmaya calisinca space tusu islemiyor. Hizli Cevap bölümüne tasidiktan sonra oluyor.
Biliyorum da Benfica'da yaşadığı durumun aynısı oldu. 12 maçta 8 gol atmış sonra sakatlık yaşamış ve 1.5 yılda 8 gol atamamıştı herhalde.

Sıkıntı varsa da bilemiyorum beni adminden çok tavsiyeler yapan biri olarak düşün, çok ilgim yok forum yönetimiyle.

Geçmiş olsun. Abartıldığı kadar iyi değildi bence ama Beşiktaş'ın bu sene eksik olan golcü hucümcu eksiğini gideriyordu bir şekilde.

Gecmis olsun bizimkiler iyilesiyo bunlarinki sakatlaniyo bizim icin bi sans farki acmaliyiz

"Bacagimi kirdilar ucamadim şenor savasa soktular kosturdum"

#Kartalisca

Geçmiş olsun futbolcuya.
Bjk adına ise daha da beter olun

Caner Erkin'in aşil tendonunun kopmassı, Talisca'nın da ayak tarak kemiğinde kırık tespit edilmesinin ardından Beşiktaş'a bir şok da Necip Uysal'dan geldi.

Siyah-beyazlılarda Gençlerbirliği maçında sakatlanan Necip, Napoli ve Trabzonspor maçlarında forma giyemeyecek.

Necip'in milli takım arasından sonra sahalara dönmesi bekleinoyor.

Geri
Üst Alt