Talisca'nın Ayağı Kırıldı!

Beter olsunlar.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

geçmiş olsun bence besiktas adına daha hayırlı oldu.. ne zaman izlesem yürüyor vasat bir oyuncu.. arada iki hareket yapar bi gol atar kral zannederler.. oğuzhan bence daha faydalı olur.

Oğuzhan'da bu sezona kötü başladı zaten 1 aydır sakat

Oguzhan da büyük balon. Her büyük macta ortaliktan kaybolan bir futbolcuyu niye bu kadar övüyorsunuz anlamiyorum acikcasi.

Tamam yetenekli falan da öyle star mtar falan degil hic bir sekilde pohpohlandigi kadar.

Haydaa, bu etkiler işte. Neyse geçmiş olsun sakatlıklar bir sporcunun hatta bir insanın başına gelecek en kötü şeylerden biri

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu herifi herkes çok övüyor fakat ben maç içinde oyuna bi katkısını görmedim.Goller attı kritik ama oyun içinde defansif olarak sıfır katkısı var.Son gençler maçında 2 3 tane çok basit top kayıpları yapıp kontra yedirdi.Gençlerin mallığı olmasa goller gelirdi.Yinede elleri zayıfladı baya.Bununda gelmesi Martı bulur.

karga şişirilmiş gerçek bir balon chedjou su balesi yapacağına gerçek bir stoper gibi oynasaydı bruma haddini bildirmişti çoktaan karga yuvasında ! ve o maçı alsaydık çöküşe gireceklerdi moral vermiş oldu chedjou efendi !!

gecmis olsun,quaresma sakadlansa idi daha hoşdu...

Atibayla tolgay da ceza alirmiki acep

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

21118d26e5feebafd51ac039ba470110.jpg

"adamı adam yerine koymadık ama baya maç kurtardı ,sakatlanır dedik sakatlanmadı da"

dedim kendi kendime dün akşam

Trabzon maçını da alamayız diyordum içimden

biri beni durdursun

Iki yil kiraladilar heralde.

Bu arada forumda sIkIntI mi var? Alinti ile Cevapla kismindan cevap yazmaya calisinca space tusu islemiyor. Hizli Cevap bölümüne tasidiktan sonra oluyor.

iyi bir performans gösterirse sene sonu alır benfica. her 2 yıllık sözleşmesinde böyle bir madde vardır benficada

kapa açıklamamışlar ama gizli bi madde bu.

Adamın sakatlanmasına değil de oynayamayacak olmasına insan seviniyor yalan yok. Güç kaybıdır neticede. Gerçi ben de Talisca'nın Beşiktaş için olmazsa olmaz bir adam olduğunu düşünmüyorum. Bir arkadaşın dediği gibi saman alevi gibi ara ara parlayıp sönüyor maç içinde. Atiba'nın yarısı kadar önemli değil.

Geri
Üst Alt