Talisca'nın Ayağı Kırıldı!

Ohaaa gecmis olsun. Oyuncunun bir terbiyesizligini gormedik. Allah sifa versin...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Muslera'ya ettikleri bedduaların sonuçlarını ibretle izlemeye devam ediyoruz.

Onu yazacaktim bosver onlarin seviyeye dusmeyeyim dedim ama dogru soze doner. Bunlarib forumlarinda Muslera sakatlansin diye yalvariyorlar neredeyse

Ilahi Adalet boyle yapar adami iste

21118d26e5feebafd51ac039ba470110.jpg
Demek bunlar uçamayan karga

Gesendet von meinem SM-T713 mit Tapatalk

hayda akşam gol atmıştı 10 numara. tamamını izlememiştim sonra sakatlanmış demekki. Hayat böyle işte 1 dakikalık gol sevincinden sonra 3ay süren ayak kırılması gibi...

Geçmiş olsun. Sevinmedim değil yani.

Besiktasin en iyi oyuncusuydu.

Her ne kadar onlar Musleranın sakatlanmasını istese de yazık olmuş. Talisca nın bir sucu yok ki.

Beşiktaş gg

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hic bisey olmaz. Bjk ye hakemler kiyak yapiyor zaten. Kac maci hak etmeden kazandilar.

Alt tarafi hakemler biraz daha mesai yapar dengelerler sakatliklari!!

Cv9SmixWgAAmrLw.jpg

Cv9RZOxUkAE7qfm.jpg

hqdefault.jpg

Son düzenleme:
Vay be en azından kronik sakatlık arz etme riski düşük ama elmander toparlayamamisti talisca daha genç tam iyileşmeden risk edilmezse sikintinyasamaz.

Geçmiş olsun taliscaya

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gecmis olsun cok yetenekli adam umarim tekrar formuna doner seneye

besiktas dususe gececektir ama iyi olmadi degil

Geçmiş olsun. Talisca ve Caner çok büyük eksiklik Beşiktaş adına. Quaresma'ya da bir şey olursa bunların ofansif gücü tamamen çöker. Bundan sonra özellikle deplasman maçlarında işleri kolay değil. Yani Beşiktaş açık ara şampiyon olur diyenler çok fena duvara toslayabilir.

çok çok büyük topçu ancak besiktas muazzam geniş kadrosu ile yokluğunu hissetmeyecektir.

Geri
Üst Alt