Talisca'ya Girelim mi?

Talisca'ya Girelim mi?

• Kullanılan toplam oy
    82
  • Anket kapatılmış .
Performansı düşüşte. Tam fb ye yakışacak topçu..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

O da Zaha gibi bize girer. Aman abi.

Mental olarak sıkıntılı bir herif. Ayrıca Allah'ı kitabı para. Gencecik yaşında para için Çin'e Arabistan'a giden bir adam.

Yetenek olarak 10 numara herif hatta benim gözümde Alex'in eş değeridir. Bu tip oyuncular bu ligin bug'ıdır ama dediğim gibi mental anlamda sıkıntılı bir herif olduğu için istemem.

Zaha'da Ziyech'de ağzımızın payını aldık. Talisca'ya gerek yok.

Bu adamı Mou nasıl istiyor ben ona şaşırıyorum. Oynattığı oyunda Talisca'nın işi yok. 6 sene önce bile mac içinde kaybolan biriydi topsuz oyunda.

Demek o da Macur gibilere naparsaniz yapın demiş.

Bek ve orta saha alınması lazım talisca dan ziyade Haa yine de istemezdim o ayrı...

Bu adamı Mou nasıl istiyor ben ona şaşırıyorum. Oynattığı oyunda Talisca'nın işi yok. 6 sene önce bile mac içinde kaybolan biriydi topsuz oyunda.

Demek o da Macur gibilere naparsaniz yapın demiş.

Bence de o kafada takiliyor. Eminim en cok istedigi sey tazminati alip defolmaktir.

Sanırsın EPL'de oynuyoruz da en son maçına 2017'de çıkmış 😊
Gomis gitti ne oldu? Her maç oynasa yine +20 yapacaktı
40 yaşındaki Mertens ligi donunda sallıyor.
Yine de istemem, 2 bek ve orta saha daha elzem
Gomisin paragozlugu bir tarafa, tam bir profesyoneldi. Ekstra çalışırdı. Bu adam he paragöz, hem profesyonel değil. Gomisin tırnağı olamaz

taliscanın koşu kalitesi bizim gibi avrupa kulübü için yetersiz.

Doruk'a girelim mi?
Tmpv00iElyjTB43c-636384976983187286.gif

uzak dursun. Yeter artik su oyunculari tasimayin ya. Bjk fener gibi oldunuz.
Biz iyi yoldayiz. kendi icimzde kaos cikmadikca bizi su durumda hic biri yikamaz.
isterlerde Guardiolayi, silvayi halaandi getirsinler

epl de oynamıyoruz ama şöyle fark var gomis ve mertensle kıyaslanamaz talisca ikiside pres ve temposunu kaybetmedigi icin oynuyorlar
ama talisca gencken bile temposu olmayan biriydi
şu an muhtemelen yürüyordur sahada
sahada yürüyen oyuncuda hagi degilse istemem ben yaşlı olarak
Konu zaten direk Talisca değil. Kâğıt üstünde bizim ligi gerçekten en iyi 6. lig filan sanmamız. Fiziksiz, temposuz Icardi bile sadece duracağı yeri bildiğinden kaç gol attı. Şu ligde futbol aklın ortalamanın üstünde olsun 15 gol asist garanti

Geri
Üst Alt