Talisca'ya Girelim mi?

Talisca'ya Girelim mi?

• Kullanılan toplam oy
    82
  • Anket kapatılmış .
bu herifin 13 milyon euro maaşı var.

Kaşımızın gözümüzün sadakasına gelip bizde oynamaz kemiksiz 10 milyon eurodan aşağıya gelmez.
Hoş sözleşmesi bitmeden benzer şartlar almadan oradan geleceğini de düşünmüyorum ya.

Acurettin gider nereden geldiği belli olmayan servetinden öder ama bizim öyle bir lüksümüz yok.
Ha acur yada koyun faketmez kime ne kadar fazla girerse o kadar mutlu oluruz orası ayrı

Hakim ziyech azcık kafaya taksa 20 talisca eder, o oyun tarzının ekolü ziyech. Tek eksiği kafa topları. Taliscanın iyi hava hakimiyeti var.

Keramettin admin özelden yazdı diyor ki; forumdaki bazı avveler yine şaşırtmadi demek taliscayı istemiyorlar. Erden timuru da böyle yediler iyi ki ara vermisim böyle bir cehallete cevap vermek zorunda kalmadim. Talisca dediğiniz adamın müdavimi bellighamdır onun kadar skorermis. Hatta bana talisca vs belligham konusu aç eger alper admin laf söylerse benden izin aldığını bu seferlik idare etmesini istediğimi soyle dedi.

Ben yokken seni vekaleten mod yapsinlar dedi. Onu da alper admine mi söyleyeyim dedim. Farketmez kim online ise ona dersin dedi. Uğur adminde olurmuşş

Dries üstad yerine daha genç ve benzeri bir isme gitmek gerekir diye düşünüyorum, Talisca bu isim değil bence.

İbrahim setene göre şartları sormuşuz, doğru iş fener bedavaya almasın

herkes talisca derken beşiktaş'taki haliyle biliyor ama son durumu ne haberi yoktur çoğu kişinin. ben olsam absürt fiyatlardan bu transfere girmem. aynı şekilde bize cuk diye oturacak olan rafa silva içinde yıllık 6 milyon euro verilmemeli demiştim. bu tarz paraları marka isimlere vermeliyiz yoksa olumsuz performansta elde patlar. mesela zaha gibi..

Burada oynadığı son senede bile çok gol atmasına rağmen oyunda kayboluyor diye eleştiriliyordu. Kesinlikle istemem. Aç oyuncu değil.

Aman uzak.olsun

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Avrupa şampiyonasında Arap liginde oynayan futbolcuların halini gördük. Üstelik onların hepsi 1 senedir o ligdeler.

7-8 senedir arap-Çin liginde oynayan topçu düşman başına.

Nere giriyon kardes o mukaveleyle o maasla girse girse talisca bize girer cikin monacoyum su arap kafasindan yok mu yeni talisca potansiyelinde ahlakli edepli idealleri olan genc oyuncular onlari onerin.

30 senedir talisca

@Oral Sevmez yerinde duramaz muhtemelen

ama 10 numara mı yok sürekli talisca talisca talisca

adam çuvalla para kazandı rahat arabistanda - bir daha burdaki tempo ve beklentiye adapte olması bence çok zor.

Biz Taliscaya girmeyelim bırakalım Talisca Fenere girsin.

Geri
Üst Alt