Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 42.861
- 22.663
- 2.228
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
demagojilendimmBurun kiviriyorsunuz normal cunku hepiniz osimhenlendiniz.
Osimhenlenen birin tammye heralde bakmaz. Ama osimhen baska takima giderse o zaman Tammye gipta ile bakacaksiniz cunku hepinize parmak isirtacakk.
Immobile Bologna ile anlasti senelik 2 milyon euro'ya, paranin ustunu Besiktas'tan talip ediyor. Onun pazarligi var yani.Bizim icin ya bu paraya su alinmaz miydi diye 10 sayfa konusulurdu.
Bjk nasil 20 cikartti bilmiyorum ama pesin degildir tum odeme heralde. Onlar icin iyi transfer. Fener alsada iyi diyebilirdim. Lig dahilinde iyi isim.
Ama sadece lig hedefi olup 20 m transfer yapmak bama akla hayir gelmiyir. Avrupada hedefsizsen ligi alsan bile alsigin gelirde o harcamayla zarar yaziyorzun CL katilimi olayi haric(ama bu zaten sonraki sezona hazirlik parasi olmasi gerekirkern geriyi besliyor gibi bisey)
Immobileyi saldilar mi yoksa
Abra+immobile mi var simdi
(Mesaj birlestirme icin tesekkur, editleyemedim usendimImmobile Bologna ile anlasti senelik 2 milyon euro'ya, paranin ustunu Besiktas'tan talip ediyor. Onun pazarligi var yani.