Haber Tammy Abraham, Beşiktaş'ta

Bisey kazanamazlarsa gelir acisindan , bitecekler boyle taksitler onlar bunlarla

Burun kiviriyorsunuz normal cunku hepiniz osimhenlendiniz.

Osimhenlenen birin tammye heralde bakmaz. Ama osimhen baska takima giderse o zaman Tammye gipta ile bakacaksiniz cunku hepinize parmak isirtacakk.

bu adamın bitiriciliği batsdan bile kötüdür ya.Hiç mi izlemediniz hadi izlemediniz fmde hiç mi romayı almadınız

Beşiktaş'ın transferde hata yapma şansı yok
Iki adam aldılar İkisi de son dönemlerde sakatlık geçmişi olan futbolcular
Elde zaten paulista gibi bir adam var
Bu kadar sakatlanma riski olan ve son döneminde sakatlık geçmişi kabarık futbolcularla oynamak riskli
Bu transferler tutsa dahi bir sağ bek iki stoper bir 6 numara bir 8 numara ve 2 kanat ihtiyaçları var

Bunlara gelince de yok 5 sene taksit yapalım yok %50sini verelim satış hakkı sizde olsun.
Hayır kurumu oluyorlar yersen.
5 sene taksit yapacaklarsa 15e sana oyuncuyu niye versinler lan. Senelik 3 milyonla mı zengin olacak roma. 41 milyon vermiş zamanıda adama. Gizli aklı bazı işler çeviriliyor. Öbürü de vergisi olmayan ülkede net 20 milyon + bonus alan adamı 16 milyona tüm maaşı+ kiralama ücretiyle alıyor güya.

Bjk seviyesi için fevkalade iyi transfer

Maliyeti, son birkaç sezonu vs. düşünülünce büyük bi risk ama böyle büyük bi riskin altına girmeden böyle bi herifi Haziran'da alamaz Bjk

Bunların gözü dönmüş bizimle ve Fb ile aşık atabileceklerini sanıyolar bir iki kötü sezon daha geçirirlerse işin sonu konkordato olur

Konuya dönelim. Her şeyin iyi gittiği durumda sağlıklı bir sezon geçirir ve 30-35 gol katkısı yapar tüm kulvarlarda. Böyle iki sezon geçirse üst üste bence aldıkları fiyata İngiltere'ye gönderebilirler. Boş bi oyuncu değil ve PL için homegrown. Daha önce PL seviyesinde de kendisini kanıtlamış biri

Bu arada maaşı da az olmayacaktır. Roma'da net €4.5m kazanıyodu en az o kadar alacaktır ki bence €6m falan vermişlerdir. Total maliyet açısından bizim rekor transferimizden bile pahalı bi transfer yaptılar yani. Sessiz sedasız aniden bitirmeleri de hayli enteresan

Beşiktaş, Tammy Abraham'ın transferi konusunda oyuncu ve kulübü Roma ile görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi

Bizim icin ya bu paraya su alinmaz miydi diye 10 sayfa konusulurdu.

Bjk nasil 20 cikartti bilmiyorum ama pesin degildir tum odeme heralde. Onlar icin iyi transfer. Fener alsada iyi diyebilirdim. Lig dahilinde iyi isim.

Ama sadece lig hedefi olup 20 m transfer yapmak bama akla hayir gelmiyir. Avrupada hedefsizsen ligi alsan bile alsigin gelirde o harcamayla zarar yaziyorzun CL katilimi olayi haric(ama bu zaten sonraki sezona hazirlik parasi olmasi gerekirkern geriyi besliyor gibi bisey)

Immobileyi saldilar mi yoksa

Abra+immobile mi var simdi

Bizim icin ya bu paraya su alinmaz miydi diye 10 sayfa konusulurdu.

Bjk nasil 20 cikartti bilmiyorum ama pesin degildir tum odeme heralde. Onlar icin iyi transfer. Fener alsada iyi diyebilirdim. Lig dahilinde iyi isim.

Ama sadece lig hedefi olup 20 m transfer yapmak bama akla hayir gelmiyir. Avrupada hedefsizsen ligi alsan bile alsigin gelirde o harcamayla zarar yaziyorzun CL katilimi olayi haric(ama bu zaten sonraki sezona hazirlik parasi olmasi gerekirkern geriyi besliyor gibi bisey)

Immobileyi saldilar mi yoksa

Abra+immobile mi var simdi
Immobile Bologna ile anlasti senelik 2 milyon euro'ya, paranin ustunu Besiktas'tan talip ediyor. Onun pazarligi var yani.

Immobile Bologna ile anlasti senelik 2 milyon euro'ya, paranin ustunu Besiktas'tan talip ediyor. Onun pazarligi var yani.
(Mesaj birlestirme icin tesekkur, editleyemedim usendim:))

E aferim demek lazim o yastaki admain maasindan da cikiyorlar, en azindna yuzde yuz zarar modda durmayacak.

Kotu is degil onlarin hareket eksenine gore bence.gunnar da guvenilebilir bir isim hala bana gore kulubede.

Ts yi bilemiyorum izlemek lazim, umarim bir tik cikis yapabilir ikisi.

Fenerin 2incilik olayininda azalmasi lazim artik.o yonden fena degil abrahamin bjk yapmasi

Çok yanlış hamleler abi. Tek olarak baktığında iyi oyuncu ama adamların bi iskeleti yok. Böyle bir bir büyük paraları rafa ya abraham a veriyorlar takımda 5 6 tane bot oyuncu olunca verim alamıyorsun bu adamlardan. İskelet kurmak yerine yıldız alıyorlar.

Geri
Üst Alt