Video Haber Tanju Çolak: "Biz gavur muyuz kardeşim, beni niye Galatasaray'a çağırmıyorlar?"

Bulamadim oguzla bi videosu vardi BUGUN DE GOL ATMAK ISTIYORUM doye yirtiyordu gotunu fener formasiyla

Yallah

Küçük Melo kadar değerin yok bu camiada. O spor kulübü görünümlü suç ve terör yapılanmasının yakınından geçen adamın bu camiada yeri olamaz.

FB ye isteyerek gitmedi, mecbur kaldı. Altın kabzalı silah, uluorta gayrımeşru ilişkiler filan derken, Büyük Başkan Alp Yalman kendisini sepetledi. Türk Futbol Tarihinde en yetenekli, bir o kadar da çiğ ve kara cahil futbolculardandır. GS camiası için gereksiz bir ayrıntı olarak kalmaya mahkumdur.

Para için fener forması giyen katıksız bir göt olduğun için

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY..

FB ye isteyerek gitmedi, mecbur kaldı. Altın kabzalı silah, uluorta gayrımeşru ilişkiler filan derken, Büyük Başkan Alp Yalman kendisini sepetledi. Türk Futbol Tarihinde en yetenekli, bir o kadar da çiğ ve kara cahil futbolculardandır. GS camiası için gereksiz bir ayrıntı olarak kalmaya mahkumdur.
Uzun zamandır Tanju konusunda yapılan en gerçekçi yorum.O zamanı çok net hatirliyan birisi olarak olay tamda bu şekilde vuku bulmuştur.Sadece ya onlar yada GS demistir başkanımiz.
Ama bizdeki golculugu mukemmeldi.O da apayrı bir konu.Ustune gelmedi.

Sen kimsin lan. GSi satan Lavugun tekisin sen

GS camiasının içinde yer almış en salak insan olabilir bu Tanju.

Ftnin içinde bulunduğu uçak düşsün diye dua eden adam değil mi bu şahıs

camiasız kalmak istemiyorsan o şerefsiz terör örgütü takımın formasını giymeyecektin o zaman , para için gidersen oralara böyle olur inş ekmeğe de muhtaç kaldığın günler gelir

GS camiasının içinde yer almış en salak insan olabilir bu Tanju.
Aslında salak tabiri çok doğru bir tabir değil Tanju Çolak adına.Sohret zehirlenmesi tabiri daha doğru gibi.O güne dönelim .Amatorluk hala diz boyu.Gol kralisin .hemde 39 golle.Inanilmaz sevgi seli.Ulkenin en popüler hatunuyla birliktesin "ki aynı zamanda evli barklisin çocuğun var"Işte tamda bu esnada bulutların ötesinde geziyorsun.Baskanimiz aşağıya in dedi o da amatorlugun ve cahilligin verdiği aşuftelikle burnu kaf dağında gezer vaziyette ben asla yaşamımdan vaZgecmem dedi ve rakibin yolunu tuttu.Bir dahada ismi bizimle anilmadi.Ozamanlar kendisine koymadı bu ama ilerleyen yıllarda canını çok acıttı/acıtıyor hala.Aslinda büstü dikilecek insan olacakken yaptıklarıyla/yaşadiklariyla bu hale geldi maalesef.Uzuntu verici çünkü bize bizdeyken yasattiklari inanılmazdı.Gollerini izlemekten mest olurduk.Bulutlarin ötesinde gezmek ibaresini negatif anlamda okadar çok doldurdu ki.Maalesef sonuçlarına katlanmak zorunda.Ama o zamanlar ona bunlar yanlış gelmiyordu hiçbir zaman.

Gavur degilsin, ki olsan da kime ne. Ama IQ seviyen sokakta gezen ortalama adamdan en az bir 30-40 puan falan geride. En onemlisi ise Galatasarayli degilsin.

Şu kurduğu cümle de diğer cümleleri gibi eser miktarda zeka barındırmıyor. Forrest Gump gibi geliyor bana Tanju.
IQ 59 ama gol atma işini kusursuz yapıyordu.

Eheeh_NXcAEDeXg.jpg

Geçerli bir gerekçe olması adına yeterli mi?

Geri
Üst Alt