Video Haber Tanju Çolak: "Biz gavur muyuz kardeşim, beni niye Galatasaray'a çağırmıyorlar?"

Fatih Terim ile arasının iyi olmadığını söyleyen Çolak, "Fatih Terim, Haluk Ulusoy, Metin ve Oğuz'la aynı uçağa bindim. Başladım dua etmeye. Uçak düşsün de Türkiye kurtulsun diye" dedi.

Tanju Çolak: "Galatasaraylıyım, neden, niye, niçin bizleri çağırmıyorlar? Siz gidin anca yabancı futbolcuları çağırın. Onlara VIP araç verin, otel verin, bakıcı verin. Peki biz neyiz? Biz gavur muyuz kardeşim?"

Tam olarak öylesin. Yalamasın dostum

Fener formasıyla bize gol attıktan sonra deli gibi seviniyodun unuttun herhalde? Fenere gitmenden ziyade gittikten sonra yaptığın hareketler önemli.

Mesela Mehmet Topal da gitti ama o kadar nefret edilmez ondan. Nötrdür.

Keremden, Belözden nefret edilir neden?

Gittikten sonra dal-yaprak hareketler yaptılar ondan.

Sen de bizim için herhangi bir fenerli topçusun kusura bakma.

Galiba yerli olarak gelmiş geçmiş en iyi forvet, full izlemedim ama attığı golleri görünce harbiden uluslararası bir yetenekmiş onu anladım.

Ama kafa yok işte. Dümdüz, tava gibi bi kafa.

Galiba yerli olarak gelmiş geçmiş en iyi forvet, full izlemedim ama attığı golleri görünce harbiden uluslararası bir yetenekmiş onu anladım.

En iyi yerli forvet Hakan Sukur’dur. Ancak Tanju’daki bitiricilik, pozisyon alma world class di. Hakan gunumuz futbolunda daha da buyuk olurdu. Hakan daha komple oyuncu.

Inanilmaz golcü idi Sevgil Nedim.Canli olarak defalarca izledim.Golculugu 10 numara idi.Tabii inanılmaz besleyen kanat oyuncuları ortasahayida unutmamak lazım.Geldimi affetmezdi.

Emre,kerem,tanju dürüst bünyemiz kabul etmiyor arkadaş..Ne kadar karakter yoksunu varsa karşı tarafın yolunu tutuyor.

En iyi yerli forvet Hakan Sukur’dur. Ancak Tanju’daki bitiricilik, pozisyon alma world class di. Hakan gunumuz futbolunda daha da buyuk olurdu. Hakan daha komple oyuncu.
Hakan Şükür ile Tanju Çolak 2 farklı oyun karakteriydi.Hakan Şükür Oshimen se Tanju Icardi idi.

Emre ve Kerem ile aynı kefedesin çünkü
Galatasaraylı değil paracısın çünkü
Efsanemizin imparatorumuzun adını ağzına abdestsiz aldım çünkü
Yallah suyun diğer tarafına yanla

Inanilmaz golcü idi Sevgil Nedim.Canli olarak defalarca izledim.Golculugu 10 numara idi.Tabii inanılmaz besleyen kanat oyuncuları ortasahayida unutmamak lazım.Geldimi affetmezdi.
Aslında onun ne kadar inanılmaz bir golcü olduğunu bizde yaptıklarından ziyade samsunda yaptıkları çok daha iyi anlatıyor.
Samsun gibi bir anadolu kulübünde oynadığı her yıl 25-30 gol üzerine çıkıp, samsunu 1. lige çıkarmakla kalmayıp ligde şampiyonluğa oynamalarını bile sağlamıştı. 14 yıl aradan sonra şampiyon olduğumuz 86-87 sezonunda bitime 7-8 hafta kala samsun lider durumdaydı. Asy'de onları 4-1 yenerek yarıştan uzaklaştırmıştık. Tanju'da o yaz ülkenin açık ara 1 numaralı starı olarak bize transfer olmuş, ve ertesi yıl rüya gibi bir sezon yaşamıştık. Birazcık kafası çalışsaydı belkide ismi Metin Oktay'la birlikte anılacaktı bizde.
Hakkında socratesin hazırladığı güzel bir belgesel var, özellikle o yılları bilmeyen genç arkadaşların izlemesini öneririm.

CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aslında onun ne kadar inanılmaz bir golcü olduğunu bizde yaptıklarından ziyade samsunda yaptıkları çok daha iyi anlatıyor.
Samsun gibi bir anadolu kulübünde oynadığı her yıl 25-30 gol üzerine çıkıp, samsunu 1. lige çıkarmakla kalmayıp ligde şampiyonluğa oynamalarını bile sağlamıştı. 14 yıl aradan sonra şampiyon olduğumuz 86-87 sezonunda bitime 7-8 hafta kala samsun lider durumdaydı. Asy'de onları 4-1 yenerek yarıştan uzaklaştırmıştık. Tanju'da o yaz ülkenin açık ara 1 numaralı starı olarak bize transfer olmuş, ve ertesi yıl rüya gibi bir sezon yaşamıştık. Birazcık kafası çalışsaydı belkide ismi Metin Oktay'la birlikte anılacaktı bizde.
Hakkında socratesin hazırladığı güzel bir belgesel var, özellikle o yılları bilmeyen genç arkadaşların izlemesini öneririm.

CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok doğru.Zaten o nedenle bize transfer oldu.Gercekten inanılmaz mutlu olduk 2 sezon boyunca.Ama hiç unutmuyorum"o zamanlar gazete okumak vardı)hergun boyboy fotoğrafları çıkardı.Kesinlikle söylediklerine katılıyorum .Büstü dikilebilirdi.Ama meşhur hanimefendiyi birakamadi ve gitti maalesef.Ama onun bize verdiği zevkleri unutturamaz.Mesela Semih Yuvakuranda gitti aynı takıma fakat bu kadar rüzgar cikartmadi.

Kaçak Mercedes yüzünden hapis yattı.. Show TV de dizisi yayınlandı.. Dizi Türk halkı tarafından o kadar sevildi ki ilk bölümden sonra 2.bölümü göremeden yayından kaldırıldı. Çok sevdiği Rıdvan ile beraber oynamak için Galatasaray'ı bırakıp fb ye gitti..

Ceza sahası içinden kaleyi gördüğü herhangi bir yerden rahatlıkla yazardı.. Bitiricilik anlamında Türkiye daha iyisini görmedi.. Ancak hepsi bu kadar.. Vasat bir zekası, oturmasını kalkmasını, konuşmasını bilmeyen bir karakteri vardı..

Karakteri ile zaten efsane olamazdı da, kestane olmamak da kendi elindeydi.. Vasat zekası ile kestane olmayı seçti..

Eski kafalar ne yazik ki kiskanc oluyorlar

Konu’yu yine yabancilara var bizlere yok demeye getirmis

Kaçak Mercedes yüzünden hapis yattı.. Show TV de dizisi yayınlandı.. Dizi Türk halkı tarafından o kadar sevildi ki ilk bölümden sonra 2.bölümü göremeden yayından kaldırıldı. Çok sevdiği Rıdvan ile beraber oynamak için Galatasaray'ı bırakıp fb ye gitti..

Ceza sahası içinden kaleyi gördüğü herhangi bir yerden rahatlıkla yazardı.. Bitiricilik anlamında Türkiye daha iyisini görmedi.. Ancak hepsi bu kadar.. Vasat bir zekası, oturmasını kalkmasını, konuşmasını bilmeyen bir karakteri vardı..

Karakteri ile zaten efsane olamazdı da, kestane olmamak da kendi elindeydi.. Vasat zekası ile kestane olmayı seçti..
Gittiği rakipte yine gol kralı oldu ama aradığı ortamı bulamadi.GS ortamı gibi olur mu?Kendisi söylüyor "beni hiç benimsemediler" dedi

Tanju bu saatten sonra içindeki GS sevgisini yine içinde yaşayacak.Maalesef bir birliktelik olmasi imkansıza yakın gibi.

senin üstüne forvet yoktu, efsane olmak varken ne hale geldin.

Geri
Üst Alt