- 12 Haziran 2011
- 72.205
- 21.807
- 2.743

Cengiz Özyalçın: "Kazanmak zorundaydık, bana göre 8 puanlık bir maçtı"
Cengiz Özyalçın'ın basına demeci verdiği sırada taraftarlar beyaz mendiller sallayarak, "Yönetim istifa" tezahüratları yaptı.
Cengiz Özyalçın'ın açıklamaları yarıda kaldı, bir taraftar tepki gösteriyor; "Beden eğitimi hocasını Galatasaray'a hoca yaptınız"
Cengiz Özyalçın: "Galiba bu benim şansıma, böyle zor maçlardan sonra sizlerle birlikte olmak"
Cengiz Özyalçın: "Taraftarın bu tepkisini normal karşılıyorum, ben demokratım. Taraftar bizim velinimetimiz"
Cengiz Özyalçın: "Zafer, zafere inananlarındır. Bizim taraftarımız, olmazsa olmazımız"
Cengiz Özyalçın: "Bu süreçte yöneticilik zor. Hayattaki her şey gibi spor, ekonomi ile özdeş. Galatasaray zor bir süreçten geçiyor"
Cengiz Özyalçın: "Bu zor süreci yarılamış gibiyiz. Yakında size müjdeli haberlerimiz olacak. Biz de tabii ki başarılı olmasını isteriz"
Cengiz Özyalçın: "Bizden sonrakilere bu yönetim, bırakılan ekonomik enkazı bırakmak istemiyor. Başkanımız bu konuda talimat verdi"
Cengiz Özyalçın: "Galatasaray'ın zaafı yan toplar. 2 tane yan toptan gol yedik. Bunlar teknik konular, benim görevim bunlara değinmek değil"
Cengiz Özyalçın: "İyi bir takım yapmayı ve güzel sonuçlar almayı biz de isteriz"
Cengiz Özyalçın: "Son divan toplantısını izlediniz mi?Keşke izleseydiniz. Başkanımın verdiği bilgiler, nereden nereye gelindiği tartışılmaz"
Cengiz Özyalçın: "Böyle bir durumla karşılaştığınız için özür diliyorum. Bu bir taraftarın psikolojik durumudur, ruh halidir"