Taraftardan Cengiz Özyalçın'a: "Beden eğitimi hocasını takımın başına getirdiniz!"

Gökhan Sancak

~ Le père de Yağız ~
GalataSarayı Efendileri
C4e-ejXWQAABsrd.jpg:large

Cengiz Özyalçın:
"Kazanmak zorundaydık, bana göre 8 puanlık bir maçtı"

Cengiz Özyalçın'ın basına demeci verdiği sırada taraftarlar beyaz mendiller sallayarak, "Yönetim istifa" tezahüratları yaptı.

Cengiz Özyalçın'ın açıklamaları yarıda kaldı, bir taraftar tepki gösteriyor; "Beden eğitimi hocasını Galatasaray'a hoca yaptınız"

Cengiz Özyalçın: "Galiba bu benim şansıma, böyle zor maçlardan sonra sizlerle birlikte olmak"

Cengiz Özyalçın: "Taraftarın bu tepkisini normal karşılıyorum, ben demokratım. Taraftar bizim velinimetimiz"

Cengiz Özyalçın: "Zafer, zafere inananlarındır. Bizim taraftarımız, olmazsa olmazımız"

Cengiz Özyalçın:
"Bu süreçte yöneticilik zor. Hayattaki her şey gibi spor, ekonomi ile özdeş. Galatasaray zor bir süreçten geçiyor"

Cengiz Özyalçın: "Bu zor süreci yarılamış gibiyiz. Yakında size müjdeli haberlerimiz olacak. Biz de tabii ki başarılı olmasını isteriz"

Cengiz Özyalçın: "Bizden sonrakilere bu yönetim, bırakılan ekonomik enkazı bırakmak istemiyor. Başkanımız bu konuda talimat verdi"

Cengiz Özyalçın: "Galatasaray'ın zaafı yan toplar. 2 tane yan toptan gol yedik. Bunlar teknik konular, benim görevim bunlara değinmek değil"

Cengiz Özyalçın: "İyi bir takım yapmayı ve güzel sonuçlar almayı biz de isteriz"

Cengiz Özyalçın: "Son divan toplantısını izlediniz mi?Keşke izleseydiniz. Başkanımın verdiği bilgiler, nereden nereye gelindiği tartışılmaz"

Cengiz Özyalçın: "Böyle bir durumla karşılaştığınız için özür diliyorum. Bu bir taraftarın psikolojik durumudur, ruh halidir"

son yılların en iyi protestosu helal olsun dayı yüreğine sağlık

Beyaz mendilli yurekli arkadaslar GSC'den olmasin.

Ya bir defol git. Küfür edeceğim yaşın başın var o kadar.

Bir tane adam kes lan dumbuk diyip basamamis mi tekmeyi.

Bunun gibi ruhsuzlar dayak yemekten çok korkar, acimayacaksin

sent by note 7 #fireinthehole

O arkadaşların alnından öpüyorum.

İşte gerçek Galatasaraylılar onlar ve onlar gibiler..
Yalamadan hür fikirlerini söyleyebilmek, hayallerde yaşamıyolar.

TapaTalK

Dursun ve Levent'ten sonra bunu da dövmek lazim yasina basina bakmadan.

ya şu fener medyasının oyununa gelmeyin az. mükemmel hocaları güneşten 4 puan geride advokatından önde. şımarık gs taraftarından da fener medyasından da bıktık. yöneticinin kafasına kameralar önünde mendil atamazsın. defol

Şu adamın karakterinde 100 kişi olsaydı uA denen sucuk ekmekçilerde keşke...

Nazifoglu nerdesinde dedeyi gönderdim ! Kalibindan utan komisiyoncu hirsiz

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Nazifin olmasını isterdim orda.
Serdarı ben getirdim
Eren lewandowski den iyi diyebilecek mıydı acaba

tapatalk

ya şu fener medyasının oyununa gelmeyin az. mükemmel hocaları güneşten 4 puan geride advokatından önde. şımarık gs taraftarından da fener medyasından da bıktık. yöneticinin kafasına kameralar önünde mendil atamazsın. defol

Mendil atmayı bırak attırırım bile.

bırak yakasını şu klübün tabutuna dön

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Geri
Üst Alt