Taraftarlar Olarak Elimizdekinin Kıymetini Bilmeliyiz

Fatih terimi eleştirmek demek aşağılamak demek değildir oyuncuyu eleştirmek demek de aşağılamak demek değildir . Herif kelimesi kullanılır oyuncuya ezbere vasat denilir bu eleştiri midir

oyuncularimiza kenarda bağırsın çağırsın sövsün diye maaş veriyoz hocama kac senedir

Bu ülke insanı “yerine adam mı var kim gelsin” cümlesine o kadar alıştı ki.
Nefret ettim şu sözden artık.

Dünyada başka adam yok enteresan bütün üstün özellikler bu ülkede yaşayan birkaç kişiye verilmiş. Toplanak allah diyelim huzur içinde çözülsün.

Arsene Wenger sendromundan çıkın. O adam yıllarca Arsenal’in başında kaldı ama en azından Avrupa’da hatrı sayılır derecede bir çiziğini vardı. Senin gibi götüne güvenmeden 80 milyon Euro kadro gideri olan takım kurup “yaf keşke UEFA bizi men etse burada ne işimiz var” diyip kamyonla gol yemedi. Ve sonuç olarak tuzu kuru olan Arsenal’de bile değişim oldu.
Dünyanın en çok kazanan kulüplerinden Manchester bile değişim peşinde, Liverpool kötü gidişinde klopp gibi adam sorgulanıyor.

Avrupalının eleştirdiği, itin götüne soktuğu kadar eleştirsek taraftar arasında iç savaş çıkar sanırım.

Benimde 7 yıl önce sixpacklerim vardı; kimse demiyor ki ne kadar harikaydı diye şimdi

Bu olay neden tek taraflı düşünülüyor sürekli, eleştirenler için kulübün efsanesi öyle demeyelim falan diyoruz da, bu hassasiyet neden karşı taraftan beklenmiyor. Yani ben bu kulübün efsanesiyim ama artık olmuyor zarar vermeye başladım deyip kenara çekilmesi neden beklenmiyor. Yahu ferguson gibi adam kenara çekildi, heykens kenara çekildi. Biz neden bu kadar zorluyoruz hala anlamıyorum.

Basariliyken bile senede zar zor 6-7 adam gibi mac izliyorduk. Simdi hem basarili degil ve dandik futbola alistiriyor taraftari. Hic ayaklari havaya atip mac izleyemiyoruz. 2:0 öndeyken bile, hocam acaba simdi ne yapip maci rakibe verecek diye düsündürmeye baslatti adam beni

galatasarayı büyük yapan tıpkı bayern gibi başarısızlığa olan tahammülsüzlüğüdür. simone örneği doğru değil çünkü onlar real barca gibi iki devin arkasında zaten. terim 3 sezon şampiyon yapamadı ve kredisi biteli çok oldu, galatasaray ismi fatih terim ismi altında ezilemez. terim bi galatasaray efsanesidir ama oynattğı futbol da kendisi de ışık vermiyor. terimde ısrar etmek galatasaraya ihanettir, yeri geldiğinde bırakmayı bilmeli insan.
Real madrid bile 3 kere üst üste şampiyonlar ligini alan Zidaneyi yolladı be. Başarısız olan gider kimseye minnet etmemetmem ben. Milyon eurolari cukkaliyor

Her şeyin bir sonu var. Terim döneminin de sonu geldi. Hatta geçti bile. Ama nereye kadar bekleyeceğimizi bilmiyoruz. Tuhaf...Birisinin bunu başkana sorması lazım. Onunda taraftara açıklama yapması lazım. Görevi bu. Bu seneyi de kaçırdık ama ses seda yok.

Real madrid bile 3 kere üst üste şampiyonlar ligini alan Zidaneyi yolladı be. Başarısız olan gider kimseye minnet etmemetmem ben. Milyon eurolari cukkaliyor
adamlar en büyük efsanelerinden ramos hala taş gibi top oynamasına rağmen uzun sözleşme istiyor diye yol verdi. raul,roberto carlos zamanı geldiğinde hepsine yol verdi.

Her şeyin bir sonu var. Terim döneminin de sonu geldi. Hatta geçti bile. Ama nereye kadar bekleyeceğimizi bilmiyoruz. Tuhaf...Birisinin bunu başkana sorması lazım. Onunda taraftara açıklama yapması lazım. Görevi bu. Bu seneyi de kaçırdık ama ses seda yok.
Gelecek seneyi de kaybetmeyi planlıyoruz sanırım.

Geri
Üst Alt