Eren Arslan
10 Numara!
- 22 Haziran 2009
- 16.911
- 5.070
- 2.493
.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ulan tamam da bu konuyla ne alakası var defol git terim başlığında salla
şu adam fenere gittiği gün hiç unutmam ilkokuldaydım acayip üzülmüştüm hala aklımda
Kendine güvenen lan kelimesini Karagümrükte kahvede garsona lan bana bir çay getirsene dedikten sonra o çayı nasıl içer.
Abi şu konuyu silin , kilitleyin bir şey yapın lütfen. 2 3 foto paylaşayım dedim, küfürden başka bir şey yok. Özelden küfürleşin arkadaşlar, hem ceza da almazsınız, biz de özelinizi okumamış oluruz.
konuyu niye siliyorlar ? Gayet iyi bir konu . Küfür edenlerin mesajları silinir ve konudan uzaklaştırılırlar olur biter . Yöneticiler de uyuyor galiba bu saatte ?
Demek istediğimi anladın işte Yasin , silinecek konuya ne diye foto paylaşayımRaporla bari konu sahibi olarak da temizlensin bir zahmet.
şu adam fenere gittiği gün hiç unutmam ilkokuldaydım acayip üzülmüştüm hala aklımda
Ya raporladım , talha küllüyle de konuştum şu an meşgulum falan dedi şimdi online mi bilmiyorum açıkcası . Tarihi Galatasaray Resimleri diye konu açıyorum birisi gelmiş video atmış , birisi gelmiş saçma sapan caps'ler atmış . Bazıları küfürlü tartışmaya giriyor . Hatta berat yesir de 6-0'lık maçın resmini atmıştı . Öyle işte ..
ulan kelimesinden rahatsız olup neler yazmış ULAN ne adamlar var![]()