Tarihi Galatasaray Resimleri

Kendine güvenen lan kelimesini Karagümrükte kahvede garsona lan bana bir çay getirsene dedikten sonra o çayı acaba nasıl içer.

BrpEdCPIUAM2BN2.jpg:large

[attachment=11500:tanju.jpg]

Ekli dosyalar

• tanju.webp
    tanju.webp
    69,4 KB · Görüntüleme: 134
[attachment=11501:95.png]

Ekli dosyalar

• 95.webp
    95.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 153
Abi şu konuyu silin , kilitleyin bir şey yapın lütfen. 2 3 foto paylaşayım dedim, küfürden başka bir şey yok. Özelden küfürleşin arkadaşlar, hem ceza da almazsınız, biz de özelinizi okumamış oluruz.

Abi şu konuyu silin , kilitleyin bir şey yapın lütfen. 2 3 foto paylaşayım dedim, küfürden başka bir şey yok. Özelden küfürleşin arkadaşlar, hem ceza da almazsınız, biz de özelinizi okumamış oluruz.

konuyu niye siliyorlar ? Gayet iyi bir konu . Küfür edenlerin mesajları silinir ve konudan uzaklaştırılırlar olur biter . Yöneticiler de uyuyor galiba bu saatte ?

konuyu niye siliyorlar ? Gayet iyi bir konu . Küfür edenlerin mesajları silinir ve konudan uzaklaştırılırlar olur biter . Yöneticiler de uyuyor galiba bu saatte ?

Demek istediğimi anladın işte Yasin , silinecek konuya ne diye foto paylaşayım :) Raporla bari konu sahibi olarak da temizlensin bir zahmet.

Demek istediğimi anladın işte Yasin , silinecek konuya ne diye foto paylaşayım :) Raporla bari konu sahibi olarak da temizlensin bir zahmet.

Ya raporladım , talha küllüyle de konuştum şu an meşgulum falan dedi şimdi online mi bilmiyorum açıkcası . Tarihi Galatasaray Resimleri diye konu açıyorum birisi gelmiş video atmış , birisi gelmiş saçma sapan caps'ler atmış . Bazıları küfürlü tartışmaya giriyor . Hatta berat yesir de 6-0'lık maçın resmini atmıştı . Öyle işte ..

Ya raporladım , talha küllüyle de konuştum şu an meşgulum falan dedi şimdi online mi bilmiyorum açıkcası . Tarihi Galatasaray Resimleri diye konu açıyorum birisi gelmiş video atmış , birisi gelmiş saçma sapan caps'ler atmış . Bazıları küfürlü tartışmaya giriyor . Hatta berat yesir de 6-0'lık maçın resmini atmıştı . Öyle işte ..

Canları sıkılıyor işte tek eğlenceleri de burası olunca kafa bulmaya yer arıyorlar, çoğunluk böyle olduğu için de forum genelinde bu hareketler rahatsızlık teşkil etmiyor. Gsc işte ne yaparsın, alıştırdılar artık :)

Moderatörlere ricam : Şu troll veya gereksiz kişilerin mesajlarını silmek yerine konudan tamamen uzaklaştırsanız ?

ulan kelimesinden rahatsız olup neler yazmış ULAN ne adamlar var :D

ulan mı ? canınız sağolsun sayın başbakanım... :DD:DD:DD işte gs bu yüzden şike yapamaz. her ortam kavga her ortam atışma. biri bi halt etse adamı asarız biz ..:livid:.. resim paylaşma başlığına bak asdasdasdasda

Geri
Üst Alt