Tarihi Galatasaray Resimleri

O zamanki teknik drektörler eleman kelimesinden hiç alınmıyorlarmış.

konuyla ne alakası var şimdi.

bende yönetıcılerde 1001 turlu çakallık yapmıyormuş hocaların arkasından diyeyım kavga uzasın gitsin.

yahu bari bu konuyu sidik yarışına çevirmeyelim.

Benim lafım elaman kelimesini bahane ederek takımı yarı yolda bırakıp kaçanlarda.O resimde bulunanların hiç birisi Galatasaray ismini basamak yapmayan,hiç bir beklentisi olmayan,kendisinden bir şeyler vermeye çalışan, futbolcu,yönetici ve teknik direktörler sayesinde Galatasaray bu noktaya gelmiştir.Para için takımı bırakmak mesele değil,mesele takım için paradan vazgeçmek.

Benim lafım elaman kelimesini bahane ederek takımı yarı yolda bırakıp kaçanlarda.O resimde bulunanların hiç birisi Galatasaray ismini basamak yapmayan,hiç bir beklentisi olmayan,kendisinden bir şeyler vermeye çalışan, futbolcu,yönetici ve teknik direktörler sayesinde Galatasaray bu noktaya gelmiştir.Para için takımı bırakmak mesele değil,mesele takım için paradan vazgeçmek.

ulan tamam da bu konuyla ne alakası var defol git terim başlığında salla

Ya renktaşlar burası "Tarihi Galatasaray Resimleri" konusu . Tartışacaksanız özelden falan tartışın . Mesajlarınızı da silin bu konudaki .

ulan tamam da bu konuyla ne alakası var defol git terim başlığında salla

Bana bak ulanlı mulanlı konuşma kendine gel.Durduk yerde eleman kelimesini uzattın.Yazdığın kelimelere dikkat et saygısızlık yapma.Karşındakinin kim olduğunu bilmeden ulan türü kelimeler kullanma saygılı ol.

Bana bak ulanlı mulanlı konuşma kendine gel.Durduk yerde eleman kelimesini uzattın.Yazdığın kelimelere dikkat et saygısızlık yapma.Karşındakinin kim olduğunu bilmeden ulan türü kelimeler kullanma saygılı ol.

kes. pirimini git başka başlıkta kazan.

başka başlıklarda romantik cümlelerle dikkat çek.

yeri değil dedik editleyip geçsen uzamazdı

Geri
Üst Alt