Tarihi Galatasaray Resimleri

İyiki de var ya Galatasaray Resimleri diye konu açmışım . Genel Sohbet konusu falan açsam düşünemiyorum :)

osman sakin ol..modlar gereken ilgiyi gösterir arkadasa..

yok sakinim zaten hacım. sıkıntı yok.

iki kelimeyi bir araya getirip yazamıyolar bile.

yanlız yasin onu bunu uzaklaştırın atın konudan diyosun ya aralarında bende varım galiba ama senin konunun devamlılığı için oldu bu tartışma yoksa amacım farklı olsa çok güzel sidik yarışınada dönerdi olay hayır araya video olayını falanda sıkıştırmıssın ki onu daha sonra arzu ettiğin şekle soktum hala neyın lafını edıyorsun orada anlamadım

Quhauauhau çok iyi lan iyi ki yönetimde değilim müdahale etmek zorunda kalırdım. :D

yanlız yasin onu bunu uzaklaştırın atın konudan diyosun ya aralarında bende varım galiba ama senin konunun devamlılığı için oldu bu tartışma yoksa amacım farklı olsa çok güzel sidik yarışınada dönerdi olay hayır araya video olayını falanda sıkıştırmıssın ki onu daha sonra arzu ettiğin şekle soktum hala neyın lafını edıyorsun orada anlamadım

Zaten senin bir suçun olmadığını düşünüyorum tartışmada . Sen haklısın bence küfür falan da etmedin yani . Video'yu da senin yüklediğini bilmiyordum . Yani ortama konuştum orada video yüklüyorsunuz falan diye yoksa sana gönderme yapmadım .

yanlız yasin onu bunu uzaklaştırın atın konudan diyosun ya aralarında bende varım galiba ama senin konunun devamlılığı için oldu bu tartışma yoksa amacım farklı olsa çok güzel sidik yarışınada dönerdi olay hayır araya video olayını falanda sıkıştırmıssın ki onu daha sonra arzu ettiğin şekle soktum.

iyligin icin soyledim hacim,yoksa senin icin neyin iyi yada kotu oldugunu sen daha iyi bilirsin..

valla ben basliktan cikiyorum,sanal alem rambolarindan uzak durmak lazim baskan..:)

maqupema.jpg

Sadece Fotograflar ile kisitlamasak konuyu olmazmi ? Gecmisteki garip ve ilginc Galatasaray haberleri, olaylari paylassak daha ilgi cekici olur.

"Galatasaray İstanbul’da Xamax’ı 5-0 yener…Ancak sahaya atılan paralardan dolayı yaralanan Xamax’lı futbolcu ve yan hakem sebep gösterilerek maçı tekrar etme kararı alırlar. Bu karar Türk medyasında yabancıların Türk düşmanlığı olarak lanse edilir ve yukarda ki karikatür Milliyet gazetesine manşet olur…."

ads25c425b1z1.jpg

Sadece Fotograflar ile kisitlamasak konuyu olmazmi ? Gecmisteki garip ve ilginc Galatasaray haberleri, olaylari paylassak daha ilgi cekici olur.

"Galatasaray İstanbul’da Xamax’ı 5-0 yener…Ancak sahaya atılan paralardan dolayı yaralanan Xamax’lı futbolcu ve yan hakem sebep gösterilerek maçı tekrar etme kararı alırlar. Bu karar Türk medyasında yabancıların Türk düşmanlığı olarak lanse edilir ve yukarda ki karikatür Milliyet gazetesine manşet olur…."

ads25c425b1z1.jpg

ugur tutuneker gokmen ozdenak karisimi birsey olmus...

kardeşim yarın bi gün çocuğun konuya girince bu fotoyu gördüğünde bu foto tarihi olacak

anlatabildim mi

Cimbom Bartın deplasmanında

[attachment=11511:bartinspor_galatasaray9.jpg]

Ekli dosyalar

• bartinspor_galatasaray9.webp
    bartinspor_galatasaray9.webp
    54,4 KB · Görüntüleme: 137
konunun tecavüze uğramasına mı yanayım. gsc yönetiminin düştüğü hale mi yanayım bilemedim.

1957-58 sezonunda Galatasaray antrenörü George Dick taktik verirken...

B0OopkuCEAA4x2n.jpg

Geri
Üst Alt