Tarihin En Çok Frikik Golü Atan Futbolcuları

Juninhoyu severim fakat dandik fransa liginde attigi gollerin bir kiymeti olmamali.

gelin gol siralamasini su sekilde ele alalim.
dunya k. atilan x2
avrupa samp. x2
sampiyonlar ligi x1.8
uefa kupasi x1.6
ing.italya x1.5
ispan. almanya x1.4
fransa, tr ve digerleri x1.2

bu sekilde listeyi tekrar revize edebilir misini,?
Renktas frikik bu isterse bayirda atsin ligle alakasi yok bence. Juninho mesafe fark etmeksizin asardi👍

Juninho benim için 1 numaradır. Onun dışında Celtic'li Nakamura da penaltı atar gibi frikik atıyordu.

Bu maçı çok iyi hatırlıyorum babamla beraber izlemiştik. Babam golde kendinden geçmişti sırf Bayern nefretinden havalara uçacaktı utanmasa.

Beter olun domuzlar falan diyordu :D

Vallah frikik konusunda Juninho üzerine tanımam ben hayatımda böyle müthiş bir frikikçi görmedim.

sent via GSC

Şimdi aklıma geldi frikik kralı Prates'i kim hatırlıyor :asd:

Bu maçı çok iyi hatırlıyorum babamla beraber izlemiştik. Babam golde kendinden geçmişti sırf Bayern nefretinden havalara uçacaktı utanmasa.

Beter olun domuzlar falan diyordu :D

Vallah frikik konusunda Juninho üzerine tanımam ben hayatımda böyle müthiş bir frikikçi görmedim.

sent via GSC
o nefret nesiller boyu devam edecektir

PVH'nin 50den az atması ilginç ama, hep aynı stille vursa da bayağı iyi vuruyordu.

Zola da iyi frikik çekerdi.. Seri A da oynarken Maradona’dan daha fazla frikik golü attığını söylemişti spiker..
şu anda kanser ile savaşan mihjaloviç’te muazzamdı hatta Zlatan frikik kullanmayı ondan öğrendiğini falan söylemişti galiba..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zola da iyi frikik çekerdi.. Seri A da oynarken Maradona’dan daha fazla frikik golü attığını söylemişti spiker..
şu anda kanser ile savaşan mihjaloviç’te muazzamdı hatta Zlatan frikik kullanmayı ondan öğrendiğini falan söylemişti galiba..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dönemin Kolarov'u idi Sinisa bence, ama vuruş stili bir tık daha iyidi.

En ters vuruş tarzını Beckham ile Juninho yapıyordu ama, diğerleri öngörülebilirdi. Zaten ölü yaprak vuruşu mevzusu da Juninho ile ünlendi.

Herif muhteşem frikik atıyordu. Bu listede nasıl olmaz bende şaşırdım açıkçası ama Fener'de attığı goller harikaydı.

Hep aynı tarz vurmasına rağmen çok yüksek yüzdeyle atıyordu. Muhtemelen yüzdesi yüksektir ki yüzde daha önemli zaten.

Geri
Üst Alt