tarihin en kötü dünya kupası

Mert Aslan

Ulubatlı Souness
benim için bu sene düzenlenen kupadır. nedenlerine gelirsem;

* katılan takımın 48'e çıkması maalesef kaliteyi baya azalttı. haiti maiti nedir abi umarım önümüzdeki turnuva tekrar 32'ye düşer
* grubunda 2 mağlubiyet alıp 3. sıradan çıkan takımlar var. grubunda 3/3 yapmış lider takımların bir avantajı olmuyor sonraki turlarda
* abd'nin mazlum ülkelere (iran, afrika ülkeleri vs) yaptığı insanlık dışı davranışlar
* ülkemizin rezalet bir futbol ve rezalet sonuçlarla sonuncu bitirmesi yetmeyip kimsenin istifa etmemesi
* çoğu maçın geç saatlerde başlaması. özellikle büyük takımların maçlarını 04.00'de oynatıp küçük takımların maçlarını erken saatlerde oynatmaları muhtemelen en az izlenen turnuvalardan biri yapmıştır
* eskisi kadar yıldız oyuncunun olmaması. yani bir 2006 dünya kupasına bakıyorum her takım yıldızlar karması gibi. bu seneye bakıyorum emeklilik çağına gelmiş messi ve ronaldo dışında bir de mbappe, kane falan var onlar hariç heyecanlandıran oyuncular yok
* her maçta yapılan oyunun momentumunu azaltan ve değiştiren su molaları
* almanya, hollanda gibi takımların erken elenmesi italya'nın katılamaması
* turnuva ağacına bakıyorum son 16'da bile olası bir ispanya - portekiz maçı hariç heyecanlandıracak maç yok

daha sayamadığım aklıma gelmeyen bir sürü sebep de vardır. bence baya kötü bir turnuva oluyor. sizin düşünceniz nedir? sizce hangi dünya kupası daha kötüydü?

Her zaman daha kötüsü gelir merak etmeyin 😁

her gün daha saçma konu açmayı başaran adam

insanlar genelde hep geçmişe ve nostaljiye özlem duydukları için yeni olan şeyleri kötülerler.
Mesela çok iyi hatırlıyorum, mexico 86 dünya kupasında gazetelerde çoğu köşe yazarı tarihin en kötü dünya kupası yazıyordu. İtalya 90, abd 94 ve sonrakilerde de hep aynıydı.
Uzun lafın kısası 2030'a kadar tarihin en kötü dünya kupası 2026 denecek, ama 4 yıl sonra ünvanını 2030'a kaptıracak :)

CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Anca 5-6 dev takımın arasındaki maçlara heycanlanacaksan World Cup sana göre değil ztn heis
tabi ki hakedenler bir yerlere gelsin ben isterim cape verde sürpriz yapsın şampiyon olsun mesela ama deseler ki yarı finalde ispanya, fransa, arjantin, portekiz mi yoksa cape verde, paraguay, kanada, norveç mi kalsın çoğu kişi ilk saydıklarımı söyler sanırım. büyük takımlar ilerleyince daha fazla keyif oluyor hem maçların büyüklüğü olarak hem de oyuncu kalitesi olarak.

yoksa küçük takımların emeğine sürpriz yapabilme ihtimallerine söylediğim bir şey yok

tabi ki hakedenler bir yerlere gelsin ben isterim cape verde sürpriz yapsın şampiyon olsun mesela ama sana deseler ki yarı finalde ispanya, fransa, arjantin, portekiz mi yoksa cape verde, paraguay, kanada, norveç mi kalsın çoğu kişi ilk saydıklarımı söyler sanırım. büyük takımlar ilerleyince daha fazla keyif oluyor hem maçların büyüklüğü olarak hem de oyuncu kalitesi olarak.

yoksa küçük takımların emeğine sürpriz yapabilme ihtimallerine söylediğim bir şey yok
Onceki adin neydi kardes?

insanlar genelde hep geçmişe ve nostaljiye özlem duydukları için yeni olan şeyleri kötülerler.
Mesela çok iyi hatırlıyorum, mexico 86 dünya kupasında gazetelerde çoğu köşe yazarı tarihin en kötü dünya kupası yazıyordu. İtalya 90, abd 94 ve sonrakilerde de hep aynıydı.
Uzun lafın kısası 2030'a kadar tarihin en kötü dünya kupası 2026 denecek, ama 4 yıl sonra ünvanını 2030'a kaptıracak :)

CPH2797 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2022 dünya kupasına kimse kötü demez herhalde. Fransa'nın hakkını yediler ama gene de heyecanlı bir turnuvaydı. Bir de devre arasına denk geldiği için futbolcular hep diriydi. Su molası a.k.a reklam arası yoktu.

ABD de çalışan kesim niye cok egolu geldi bana izledigim streamlerde falan müşteriye davranışları herşeyi para bahşiş olarak görmesi insanları dolandırmaya calısmaları. İşci sınıfı neden böyle?

Mert Aslan aşırı duyarsız bir herif.
Epstein dosyasını 1ayda unutup tepki vermez ama 50 yıl öncesini wc atmosferlerinden duyar kasar. Hadi be oradan hadiiiii

Son 16
Portekiz Ispanya
Arjantin Fransa
İngiltere Brezilya
Vs vs olsa çeyrek finallerde ne izleyeceğiz?

Geri
Üst Alt