tarihin en kötü dünya kupası

Eskiden her Dünya kupasını neredeyse hiçbir maçı atlamadan, eksiksiz izlerdim. Şimdi zaman azlığından mı, ilgimi mi kaybettim bilmiyorum ama, bu dünya kupasında maçların çoğuna bakmadım bile.

Şöyle çeyrek final sonrası güzel olur belki.

200 ülkededen 48 katılım makul.Her ülkenin gelişimine ,futbola olan ilginin artmasına katkı sağlar.Sonuçta bizde 24 yıl sonra bu sayede katıldık yoksa 30-40 sene beklerdik.

Net olarak keyifli ilerliyor.. ..biz uruguay gibi 3-5 tane geri zekali takim haric herkes bir karakter gosterdi..
Hele bir de dandik takim sayisinin artmasini da goz onune alirsak en keyifli turnuvalardan biri denebilir..

Vuvuzelalı kupa varken bu seneye en kötü diyemeyeceğim ama ABD'nin yaptıkları da saha dışı olarak iğrenç işlerdi.

Teknolojik olarak muazzam stadlar organizasyon benim çok hoşuma gitti
ama maç kalitesi eksilerde

Eskiden her Dünya kupasını neredeyse hiçbir maçı atlamadan, eksiksiz izlerdim. Şimdi zaman azlığından mı, ilgimi mi kaybettim bilmiyorum ama, bu dünya kupasında maçların çoğuna bakmadım bile.

Şöyle çeyrek final sonrası güzel olur belki.

Takım sayısının artmasıyla beraber 64 maçtan 104 maça çıktı.

64 maçı izleyen çıkar da 104 maç zor.

dunya kupasi yorumlari forumda donen kolpanin boyutunu da gostermekte. adam dunya kupasi maclarini begenmiyor ama ayni adam transfer konusunda danimarka liginde oynayan aral simsir'in 4-5 macini izledim yazmis. kimsenin futbol standardi hem dunya kupasi maclarini izlemeye deger bulmayacak kadar yuksek hem de danimarka ligi maci izleyecek kadar dusuk olamaz.

Dünya kupasının temel olayı tanınmamış topçuların parlaması, öne çıkmasıdır zaten.

Normalde bireysel olarak büyük etki yaratamayan Güney Amerikalılar DKlarda çılgın oynarlar mesela, herkes onlara kilitlenir.

Günümüzde mümkünlüğü azaldı ama Mascherano, Tevez gibi iki adamı dünya DK ile tanımıştı.

Kalite düşük olsa da DK farklı bir organizasyon, kötü olan maç saatleri, yoksa her türlü izlenir.

valla hayattan keyif almaya bilmeyene her şey tarihin en kötüsü oluyor

sabahın 4'ünde 5'inde sırf maç seyretmek için kalkıp bi kahve demleyip maç seyretmek ve maç bitince kahvaltı yapıp güne başlama olayı ömrümüzün geri kalanında bi daha olmayacak

sırf şu bile bi deneyim ve bi keyif

benim izlediklerim icinde 2022 en iyisiydi fakat kisin olmasi skandaldi
ikinci en iyi de bu gibi sanirim
2018 kesinlikle tiras idi
2014 eh isteydi
2010 guzeldi aslinda o da en iyisi olabilir
2006 fena degildi ikonik idi ama mac kalitesi olarak ehh derim
2002 iyiydi baya

valla hayattan keyif almaya bilmeyene her şey tarihin en kötüsü oluyor

sabahın 4'ünde 5'inde sırf maç seyretmek için kalkıp bi kahve demleyip maç seyretmek ve maç bitince kahvaltı yapıp güne başlama olayı ömrümüzün geri kalanında bi daha olmayacak

sırf şu bile bi deneyim ve bi keyif

Bravo nedim..WC 2002 biz lisedeydik okulda izlemistik maclari efsane olmustu hala hatirlarim ..
Tuhaf saatlerde olmasi da ayri bir ani

benim izlediklerim icinde 2022 en iyisiydi fakat kisin olmasi skandaldi
ikinci en iyi de bu gibi sanirim
2018 kesinlikle tiras idi
2014 eh isteydi
2010 guzeldi aslinda o da en iyisi olabilir
2006 fena degildi ikonik idi ama mac kalitesi olarak ehh derim
2002 iyiydi baya
2022 nin en iyi olmasının sebebi zaten kış ayında düzenlenmesinden dolayı 😂😂. Oyuncular sezon ortasında performanslarının tepe noktasındaydı. Yaz turnuvalarının kötü yanı oyuncuların çoğu turnuvaya 60-65 maç yapıp geldiğinden dolayı resmen posaları çıkmış oluyor.

2022 nin en iyi olmasının sebebi zaten kış ayında düzenlenmesinden dolayı 😂😂. Oyuncular sezon ortasında performanslarının tepe noktasındaydı. Yaz turnuvalarının kötü yanı oyuncuların çoğu turnuvaya 60-65 maç yapıp geldiğinden dolayı resmen posaları çıkmış oluyor.
hocam biraz da sey durumu var
futbol iyiye gidiyor seviye olarak
EURO turnuvalari 2020'den beri ustune koyarak ilerliyor

Geri
Üst Alt