- 9 Ağustos 2011
- 60.417
- 33.752
- 3.408
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kubi de çok iyi oyuncuydu beo maç hayrettin değilde muslera gibi bi kalecimiz olsaydı çok farklı olurdu çook
O kadar iyi oyunculara Hayro nasıl kalede kaldı hayret o kadar sene..Kafadan sakattı zaten...
Falco tugay orta sahaya bak gerçekten inanılmaz bir kadroydu..
stumpf reyiz de saglamdi..
Asla unutamadığım maç... Askere gitmeye gün sayıyordum. Kendi paramla yeni bir TV almıştım. Kutusundan hiç çıkarmamıştım.
Fenerli babam ve kardeşim " Nasılsa fark yiyeceksiniz ,boşver izleyipte ne yapacaksın" deyince o TV yi kutusundan çıkardım ve salona kurdum.
Maçın başında 2 gol gelince ManUtd'tan, izlemeyeceklerini söyleyen kardeşim ve babam sevinç çığlıklarıyla benimle dalga geçmeye başladılar.
Ardından gelen Galatasaray golleriyle bu sefer ben onların oturduğu odaya gittiğimde " Biz dizi izliyoruz. Noluyor " moduna girdiklerinde ; " ManUtd golleri gelince izliyordunuz ama" demiştim.
3 Kasım'da oynanan rövanştaki maça gitmek için çok uğraştım ama bilet bulamadım. Ama maçın bitiminde gece 01'de otobüse binip soluğu İstanbul'da aldım.
O dönemki Topkapı otogarında iner inmez aldığım gazetede Galatasaray'ın sabah 9.30 da idmanı var haberini görünce çok sevindim.
Hemen otogarının önünden geçen çekmece otobüsüne binip Cennet-Beşyol kavşağında indim. Sonra oradan geçen Florya minübüsüyle istikamet FLORYA...
Sağolsun şöför beni tesislerin kapısına kadar götürdü. Ama tesise geldiğimde şaşkındım. Benden başka kimse yoktu.
O gün tesislere görevlilerden sonra ilk gelen bendim. Hatta futbolculardan bile önce...
Sonra sırasıyla gelmeye başladılar; Uğur,Arif,Erdal,Yusuf,Hayrettin...Teknik Direktör Holman ve diğerleri...Bu arada 4 tane daha liseli kız geldi. Sonra biraz daha seyirci... İdman başladı.
O zaman ne cep telefonu var ne de yanımda fotoğraf makinesi. Sadece zihnimde kalan bir anı. Şimdi olsa herhalde onlarca fotoğrafım olurdu.İmzalı forma vs...
Hey gidi günler.