Tarık Çamdal Çok Yakın!

mevlüt çok yakın tarık daha da yakın ama ortada imza yok umarım fazla ücret ödemeden bitiririz bu arada santrafor alınması gerçekten olmazsa olmaz prandellinin bunu görmesine sevindim

Bt-4tWQIEAA59vJ.jpg

Ama aramızda böyle gizli bir anlaşma yapılmış olabilir. Geçmişte örnekleri vardı.

Aslında transfer anlaşması değil "Bizden başkasına gidemezsin" türünde olabilir.

Hoş bunu yaptıysak basın kesin tellalığa başlardı " İnsanlık dışı ahlaksız anlaşma " vs diye ama...

Trabzon bile çatır çatır transfer yapsın, biz hâlâ ilkokuldaki sıcak-soğuk oyunu oynayalım.

defansın göbeği ben öldüm die baırıyor. bunlar hala bek baksın

alın şu doria ya da balantadan birini daaaa

Tarik cok yakin olsa nolur uzak olsa nolur.. Alti ustu yerli rotasyonuna eklenecek bi futbolcu..

GT-S7500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Arkadaslar, bence bu cok para, bana yine kazik gibi geliyor, kimse kusura bakmasin arkadaslar. Pek gözüme batan biriside olmadi bu ligde, bence bizde yapamayacak gibi geliyor.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=U3QMdW7t4L0[/media]

Aynen katıldıgım, nokta bir yorum. Eklemekte istiyorum, madem daha iyisini almayacaktık neden Riera'yı bedavaya elden cıkardık ? Telles'te bir Riera etmez.

Amrabat olayına döndü iyice en sonunda paraya kıyıp alacağız ve elimizde patlayacak. Alt yapıdan gençlere şans verilsin eminim bunun vereceği katkıyı verecek potansiyelde oyuncularımız vardır.

Amrabat olayına döndü iyice en sonunda paraya kıyıp alacağız ve elimizde patlayacak. Alt yapıdan gençlere şans verilsin eminim bunun vereceği katkıyı verecek potansiyelde oyuncularımız vardır.

net haklısın aynısı fener için topuz transferinde olmuştu 2 ay fln topuz konuşuldu en sonunda aziz sinirlendi 10m bastı aldı hatta stadta tören bile yaptılar sonra noldu senede 10 maç anca oynuyor amrabatta aynısı ben o yüzden istemiyorum tarıkı

Geri
Üst Alt