Tarık Çamdal, Goran Pandev ve Dzemaili KAP'a Bildirildi

hocam bu kıyasa katılmadım. katılmadım derken daha iyi ya da değil olayına. yoksa bence de gekas çok iyi topçu. lakin bir şey sormak istiyorum. bu kadar ne oynadığı belli olmayan bir takımda, takımın yüzde 80 - 90 ı yürüyerek oynarken pandev yerine gekas şu anki performansını bizde de gösterebilecek miydi sence?

Pandev sadece bir örnek renktas benim dikkat cekmek istediğim başkanın değişen transfer vizyonu cemali, pandev, veysel, salih dursun bunlar Gençlerbirliği seviyesi transferler

Pandev sadece bir örnek renktas benim dikkat cekmek istediğim başkanın değişen transfer vizyonu cemali, pandev, veysel, salih dursun bunlar Gençlerbirliği seviyesi transferler

veysel, salih dursun, yasin vs bir sürü örnek verilebilir bu tip transferlere.. ama pandev ya da dzemaili yi bu kategoriye sokmak haksızlık olur biraz. öyle dersen başkası da çıkar gekas ta akhisar topçusu baksana yıllardır türkiyede alt sınıf takımlarda oynuyor der. dzemaili de biraz ne olduğunu anladık hayal kırıklığı olacak gibi ama pandev iyi bir takıma ayak uydurabilecek bir isim bence. o kumaş var. zaman gösterecek tabi, eğer iyi bir takım olarak iyi bir oyun ortaya koyarsak daha iyi anlayacağız kim Galatasaray topçusu kim değil.. :k19:

Son an a kadar bekledim, son dakika ters köse olur diye... Malesef konusulan adamlar bildirildi KAP a.

Niye mutlu olmadigimi aciklayim bari.

1) Benim icin Veysel > Tarik yani sag bek alternatif e 5 milyon EURO verdik...

2) Dzemaili Napolide kadro ya giremiyor. Ayni kulüpte yedek bekleyen Gökhan Inler i almak cok mu zordu? Biri Isvicre milli takim in kaptani biri o takimin yedegi. Ve en önemlisi Gökhan YERLI.

3) Ujfalusi örnegi veriliyor Pandev icin, ama ikisi cok farkli! Ujfalusi Almanya Italya Ispanya da hep ilk11 oynadi, büyük kariyere sahipti sadece yasindan dolayi burun kivirdik zamaninda. Simdi Pandev bir Ujfalusi mi? Gittigi hangi kulüpte birinci secenek oldu? Hep rotasyon oyuncusu oldu. Hangi kulüp tarihine adini yazdirdi? Son dakika caresizlik transferi.

Ayrica iki yabancinin ayni kulüpten gelmesi manidar. Her transferden para kacirildigi düsüncesi yayilmisken, son dakika ayni kulüpten iki tane adam almak da bu kuskulari tekrar alevlendirmiyor degil...

konudaki tek akilli adam da cezali
iste gscimbomb

Geri
Üst Alt