Tarık Çamdal, Goran Pandev ve Dzemaili KAP'a Bildirildi

Beyler Dzemaili defansif özellikli bir oyuncu mu?

Yani böyle mi olur?

Dzemaili(DOS)

Melo - Selçuk

böyle mi?

Melo (DOS)

Dzemaili - Selçuk

Pandev çok soğukkanlı ,sakin ve basit oynayan bir adam.Hani maçlarda küfür ediyoruzya lan pas at lan niye vurdun a.. tarzı şeyler.

Pandev tam taraftarın seveceği bir adam.3e 1 lerde tak diye atar pası boş adama.Gereksiz hareketler yapmaz.

İmza.

ulan pandevi yerden yere vurmusunuz

hepsini birbir attım fava

yüzünüzüe yüzünüze vuracagım günü gelince

dusus degil direk yedek oturuyordu cunku napoli nin forvetinde higuen oynuyor. bizdede direk forvet degil kanat forvet olarak kullanacaz ikinci yarilardada pandev snijderden hangisi kotu ise onun yerine bruma yi oyuna alicaz. bana gore prandelli mukemmle bir plan uzerine takim kurdu

ne yedegi yaw adam 80+ mac yapmis son iki sezon

Beyler Dzemaili defansif özellikli bir oyuncu mu?

Yani böyle mi olur?

Dzemaili(DOS)

Melo - Selçuk

böyle mi?

Melo (DOS)

Dzemaili - Selçuk

İkisi de olur.

1.şekilde oynarsa direkt kesici özelliklerinden çok Pirlo tarzı oyun kurucu rolü de üstlenebilir.

2.şekilde iki yönlü oynayabilir.

Komple bir orta saha oyuncusu yani. Mbia gibi düz bir oyuncu değil.

tapatalk

Prandelli geçen sene yaşadığımız en büyük sıkıntıyı gördü teşhisi yaptı. Klübeden gelipte maç kurtaracak adam yoktu. Şimdi klübe korku dolu resmen. Bursa maçındada Olcan bi taktikti iyide tuttu

hoca tüm hazırlık maçlarında 4-2-3-1 oynattı. dün bursa maçına farklı bir sistemle çıktı. 4-1-2-1-2 oynadık. yekta ön libero, önlerinde selçuk-melo, sneijder forvet arkası, bruma ve burak ise forvet. Geçen sene de mancini bu sistemle çok çıktı maça

yeni transferlerle de artık bu sistem üzerine duracağız bence.

dünkü maçta yekta yerine dzemali geçecek. burma yerine pandev. tarık ligde sol bek, cl de sağbek olur. yabancı kuralı sebebiyle ligde bazı yabancılar dışarıda kalacak mutlaka.

cl'de

muslera-tarık-semih-chedjou-telles-dzemali-selçuk-melo-snejider-pandev-burak çıkarız.

ligde yine her maç farklı çıkarız gibi geliyor. Sinan-hakan-koray-veysel-yekta-emre-olcan-umut gibi adamlar çok süre alır

Drogba gibi bir dünya yıldızının yerine yine bir dünya yıldızı koymak gerekirdi. Yönetim sınıfta kaldı...

Umalım bu üç adam iyi çıksın.

Su anda kimi oynatacagimizi tam olarak kestirememiz bizim bu seneki en buyuk avantajimiz olacak.

Muthis derin bir kadro olduk, uzun yillardir kulubemiz bu kadar iyi degildi.

Eray, Zan, Sabri, Yekta, Ceyhun, EmreÇ, Umut >>>> Sinan, Koray, Telles, Yekta, Dzemaili, Bruma, Umut

Gerçekten hamle gücümüz büyük oranda arttı. Dzemaili, Bruma, Telles yazdım ama bazen Pandev falan da olur. İlk 11'in yanında kulübenin de ilk 11'de oynayabilecek seviyede olması hem rekabeti, hem de başarıyı getirir.

Galatasaray'ın yeni transferleri Goran Pandev ve Blerim Dzemaili İstanbul'a geldi.

BwbtA6wCMAAGK2P.jpg

Beni en çokta Prandelli'nin kısa süre için Selçuk'un kötü formundan kaynaklanan orta saha sorununu görüp hemen takviye yaptırması sevindirdi.

3'lü ya da 2'li orta saha tercih etse bile artık orta saha bir rekabet olacak bu kesin biz de bunu istiyorduk.

Umarım Selçuk birkaç maç yedek oturur formanın değerini anlar.

İsimler tutar tutmaz orası başka ama eksikleri doğru tespit eden hocaya güvenim biraz daha arttı.

hayırlısı olsun ama felaket tellalılar hazırda bekliyor dürüm yemek için.

Beyler nasıl süper vs. diyorsunuz Pandev ve Dzemaili'ye?

Bunlar Napoli'de ilk 11'e girme ihtimali olmayan ve Napoli'nin elinden çıkartmak istediği oyuncular. Bizdeki Eboue pozisyonundalar hemen hemen.

Napoli kim? Şampiyonlar Ligi'ne bile girmekten aciz bir takım. Biz kimiz? 3 yıl üst üste Şampiyonlar Ligi'ne katılan, geçen sene son 16, bir önceki sene son 8 yapmışız.

İkisi de düşüte futbolcular, herhangi bir gelecek beklentileri yok. Kariyer sonu sözleşmesi yapma dışında bir hedefleri yoktu bugüne kadar, bugün de onu başardılar. Futbol hayatları bitti.

Bunlara nasıl seviniyorsunuz? Nasıl yediriyorsunuz kendinize?

Nasil yani? Gecen sezon SL'de Arsenal ve Dortmund ile beraber 12 puan alarak 3. olarak elenmemislermiydi? Biz 7 puan alarak 2. olduk.

Gecen sene kupa'yi da almislar. Oynadiklari lig de Serie A ligi. Eskisi kadar olmasa da bizim lig'den bir hayli üstün olan bir lig.

Ve unutmayalim ki, bu sene SL oynuyorsak o da FB'nin ceza yemesi sebebinden. Yoksa bu halimizle ön eleme tur'unu asla asamazdik (bknz. Besiktas).

Pandev ve Dzemaili ne kadar katki verir bakip görecegiz. Öyle ahim sahim transferler degil ikisi de; ama sanirim baskan hic de böyle bir seyden bahsetmedi. Eger Prandelli bunlari istediyse yapacak bir sey yok. Ama en azindan su ana kadar "zaten beni kimse kesemez" diyen (malum) oyuncular'a biraz rekabet getirirler. Prandelli, Sneijder, Melo ve Muslera ile de cok iyi anlasacaklarini düsünüyorum. Zaten Sneijder'in efsane senesinde Pandev onunla birlikte oynamisti.

2 ters bir düz alaydık bari de bu saatten sonra aşarlar umarım kendilerini, aslında sınır olmasa selçuk anında kulübede de işte sayın tüp beyinlinin kazığı.

Veysel-Selçuk-Burak'ın olduğu yerde Tarık-Dzemali-Pandev'e Abdurrahman çelebi derler

Pandev'i, Elmander'e benzetiyorum biraz ama aynı katkıyı verebilir mi emin değilim.

Dzemaili hakkında ise pek fikrim yok malesef, youtube da uzaktan gelişine golleri var paso, Hajroviç de çok iyi şut çekiyor falan deniliyordu ilk geldiğinde

Tarık'dan ümitliyim ama geçen sene 0 gol 0 asistlik bir katkı vermesi soru işareti veriyor malesef.

Pandev-Burak

Sneijder

Selçuk Melo Dzemaili

Telles Semih Chedjou Tarik

Muslera

Cl de bu sekilde baslayabiliriz. En tecrubeli kadromuz bu olur Cl için. Hucum hattinin dizilisine takilmayin. Gerekirse kanada gecerler, gerekirse yukaridaki gibi dizilirler. Her dizilise uygun, cok genis bir kadromuz oldu. Her oyuncuyu mutlu edebilirsek eger, basarisiz olmak icin bir sebep goremiyorum.

tarık fos çıkacak cok kötü bir oyuncu 5 nasıl veriyoruz anlayamıyorum ya

pandev cemailinin 3 ettiği yerde max 100bin € eder oda yerli diye

Geri
Üst Alt