Tarık Çamdal, Goran Pandev ve Dzemaili KAP'a Bildirildi

Pandev kalite daha iyisi olabilirdi tabiki. Dzemaili aynı şekilde olumlu ama Tarık Çamdal rezil bir seçim.

hahaa yorumlarA bakarmısın :D olum trollüğünde bir sınırı var bugün hakikaten sınırları zorladınız gekas ney lan biride emenike demiş:happy: bari beğenmiyosanızda mantıklı sebep söyleyin tabi becerebilirseniz

beyler bu dzemaili melo ile aynı mevki mi?

Sayılır ama melo kadar yırtıcı değil daha fazla ceza sahasınayakın oynamayı seviyor, melonun da fırsat buldukça ileri çıktığını düşünürsek biraz benzerlik var.en önemli özelliği mermi gibi şutları.ayrıca ön libero olarak da oynayabiliyor ama bence bizde ileri dönük oynar

iPad/Tapatakla

Dzemaili'yi tanıyalım

BlerimDzemailiAttr.png

Renktas oyunu sildim bakamiyorum, merak ettim Tarik ve Pandev i de atarmisin lütfen

Hayırlısı olsun oyuncuların performansına bakmadan olumlu olumsuz yorum yapmak ne kadar doğru bilemiyorum

dzemalli melo ikilisi taş gibi ikili olduda ben selçuk ruhsuzunu keseceklerini düşünmüyorum illaki araya salça ederler melo selçuk dzemalli 3 lüsü felan ondan sonra sneijderi kanada atıp pandev burak 2lisi gibi saçmalıklar felan görürüz bolca sinir oluruz

Gekas> pandev Ünal aysal 2 senede adnan polat vizyonuna indi tebrikler

Ya bırakın bu işleri keşke Gekas gelseydi de mutlu olsaydın arkadaş çamur atacağım diye de işin suyu çıktı ama adam Napoli den geliyor gayette iyi bu şartlarda bir iki maç sonra görüşürüz

Di Maria tam keko da Messi de sıkıntı yok.:)

Messi yide futbolcu olarak değil hammal olarak düşün o zaman sana da yakışıklı gelmeyecektir inan:) bu arada meslrk küçümsemiyorum yanlış anlama olmasın insanları içinde bulunduğu durumlar dışında değerlendirme gerek

Pandev aradığımız forvet değil bence sözleşme şartlarından sonra tekrar düşünmek lazım

Messi yide futbolcu olarak değil hammal olarak düşün o zaman sana da yakışıklı gelmeyecektir inan:) bu arada meslrk küçümsemiyorum yanlış anlama olmasın insanları içinde bulunduğu durumlar dışında değerlendirme gerek

Bu işlerde biraz tarz meselesi.Messi,Ronaldo gibi havalı sevinçler yapıp parası ve şöhretini kullanıp mankenden mankene atlasaydı insanların gözünde farklı görünürdü.Messi de Ronaldo da yolda gördüğün tipler sonuçta.Neyse bir futbolcu olmak isteseydim Gerrard olmak isterdim deyip bu muhabbeti kapatalım.Adam tam karizma:D

Pandev 2 mac sonra takimin hucumda en onemli oyuncusu oldugunda bu kufur edenler doneklik yaparlarsa adam degillerdir.

Ne yalan söyliyim harika oldu. Son dakika olmasaydı keşke ama gerçekten iyi transferler. Ben hiç yapamayacağız Umutla Burakla başlarız sanıyodum.

Şimdi Pandev Burak'ı tetikleyecek , Dzemaili Selçuk'u..

Güzel rekabet olacak umarım katkısı çok olur bunların.

Geri
Üst Alt