Tarık Çamdal, Goran Pandev ve Dzemaili KAP'a Bildirildi

Pandev iyi transfer 32 yaşında kariyeri boyunca sezonluk gol ortalaması 6 civarında

Hahaha begendim:DD

Ya ben anlatamamışım ya da sen anlamamışsın. Çok tanınmayan adam diyorum yani çok fazla isim yapmamış diyorum. Yoksa Ujfalusi'yi de Elmander'i de herhalde biliyordum yok artık.

Stoper Ramos Hummels Ferdinand olmadiktan sonra zaten zor isim yaparlar, ama demek istedigini simdi anliyorum, saygi duyarim ama katilmiyorum... Her transfer risktir, ama tabi böyle isim yapmamis transferler tutunca hep akilda kaliyorlar, geri kalan hepsi unutuluyor. Eminim ki bir kücük arastirma yapsam, böyle "isimsiz" transferlerin %80 faydasiz cikmistir bizim adimiza

Podolski,Pato vs her sene 20 gol atıyor zaten en az.

Pandev'i forvet sanıyor çoğu kişi yapıcak birşey yok anlatamazsın Elmander vari bir adam Pandev daha çok forvete yardım ediyor yani görev adamı biraz daha çok iyi değil ama o gol ortalaması 6 diyen arkadaş eminim Fernando Torres transferinde daha çok mutlu olurdu oda 30 yaşında ama onunda gol ortalamasına baksan 6 gol vericeğin parayı söylemiyorum bile.

Millet FM den alışmış genç alıp geliştirip satmak istiyor.

Pandev ülkedeki en iyi ilk 5 yabancı içine girer. Sene sonu asist kralı olursa şaşırmayın.

İtalya gol ortalaması zaten az bakma istatistiğe falan. Burak 17 gol attı zar zor 2. olduk geçen sene.

Dzemaliliyi bilmiyorum.

Millet FM den alışmış genç alıp geliştirip satmak istiyor.

Pandev ülkedeki en iyi ilk 5 yabancı içine girer. Sene sonu asist kralı olursa şaşırmayın.

İtalya gol ortalaması zaten az bakma istatistiğe falan. Burak 17 gol attı zar zor 2. olduk geçen sene.

Dzemaliliyi bilmiyorum.

İlk 5?

Muslera - Melo - Sneijder - Bruma - Demba Ba - Emenike - Sow - Cardozo - Alves - Kuyt

3 saniyede aklıma gelenleri yazdım..

Chedjou - Telles vs. de tartışılır da uzatmıyorum yani..

Dzemalili kimdir ...

Ilk defa duydum

Aynen bende öyle fakat Transfermarkt'de değeri ve dediğimiz gibi toplamda 3-5 milyon € gibi para verirsek harbiden başarılı bir transfer derim İtalya liginin altın bidonu Melo bizim kahramanımız diye düşündüğümüzde iyi oyuncular olduğunu düşünüyorum.

millette sow emenice var diyip bizde pandev var diyip agliyorlar. bunlarin kariyerlerine bakiyorum. bi yerde terslik var diyorum

Dzemaili'yi tanıyalım

BlerimDzemailiAttr.png

İlk 5?

Muslera - Melo - Sneijder - Bruma - Demba Ba - Emenike - Sow - Cardozo - Alves - Kuyt

3 saniyede aklıma gelenleri yazdım..

Chedjou - Telles vs. de tartışılır da uzatmıyorum yani..

Serie A da geçen sezon 8 gol 8 asist toplamda Seria A da 318 maç 73 gol 46 asist yapmış Pandevle Emenikeyi ve Sow'u karşılaştıramazsın. Bruma zaten önce kariyerine başlasın.

Torres denen kazmadan daha çok katkı sağlayacak.

Sezon sonu değil sezon ortası için bile her türlü iddia ya varım.

Serie A da geçen sezon 8 gol 8 asist toplamda Seria A da 318 maç 73 gol 46 asist yapmış Pandevle Emenikeyi ve Sow'u karşılaştıramazsın. Bruma zaten önce kariyerine başlasın.

Torres denen kazmadan daha çok katkı sağlayacak.

Sezon sonu değil sezon ortası için bile her türlü iddia ya varım.

Ya ciddi ciddi sen Pandev'in Emenike ve Sow'dan iyi olduğunu mu düşünüyorsun? Gerçekten böyle düşünüyorsan benim buna karşı söyleyecek sözüm yok..

Pandev asistleriyle ve kritik golleriyle damga vuracak lige inancim tam sutlarida sert ve isabetli Seri A ile bizim lig çok farklı kıyaslamalar yersiz.

Ya ciddi ciddi sen Pandev'in Emenike ve Sow'dan iyi olduğunu mu düşünüyorsun? Gerçekten böyle düşünüyorsan benim buna karşı söyleyecek sözüm yok..

Gelince görürsün derbi maçında. Maçtan sonra alıntı yap mutlaka. Ne Sow ve emenike hayranı çıktınız arkadaş...

Pandev çok soğukkanlı ,sakin ve basit oynayan bir adam.Hani maçlarda küfür ediyoruzya lan pas at lan niye vurdun a.. tarzı şeyler.

Pandev tam taraftarın seveceği bir adam.3e 1 lerde tak diye atar pası boş adama.Gereksiz hareketler yapmaz.

Geri
Üst Alt