Tarık Çamdal, Goran Pandev ve Dzemaili KAP'a Bildirildi

Bu transferlerin en güzel tarafı Selçuk ve Burak artık net olarak alternatifsiz değil. Prandelli isterse keser Chedjoyu Brumayı oynatır dzemailiyi. Türlü türlü kombinasyonlar olabilir.

Son an a kadar bekledim, son dakika ters köse olur diye... Malesef konusulan adamlar bildirildi KAP a.

Niye mutlu olmadigimi aciklayim bari.

1) Benim icin Veysel > Tarik yani sag bek alternatif e 5 milyon EURO verdik...

2) Dzemaili Napolide kadro ya giremiyor. Ayni kulüpte yedek bekleyen Gökhan Inler i almak cok mu zordu? Biri Isvicre milli takim in kaptani biri o takimin yedegi. Ve en önemlisi Gökhan YERLI.

3) Ujfalusi örnegi veriliyor Pandev icin, ama ikisi cok farkli! Ujfalusi Almanya Italya Ispanya da hep ilk11 oynadi, büyük kariyere sahipti sadece yasindan dolayi burun kivirdik zamaninda. Simdi Pandev bir Ujfalusi mi? Gittigi hangi kulüpte birinci secenek oldu? Hep rotasyon oyuncusu oldu. Hangi kulüp tarihine adini yazdirdi? Son dakika caresizlik transferi.

Ayrica iki yabancinin ayni kulüpten gelmesi manidar. Her transferden para kacirildigi düsüncesi yayilmisken, son dakika ayni kulüpten iki tane adam almak da bu kuskulari tekrar alevlendirmiyor degil...

Çöpler gidiyor, yeni transferler geliyor kim kesik yiyecek 11 den merak ediyorum. Bruma günah keçisi olur bence ilk olarak.

GT-I9300 Tapatalk

Bruma oynar her türlü.

Son 30 dakika, ilk 60 dakika olur bilmem ama oynaması lazım o çocuğun.

Dün geldiğinden beri ilk defa geliştiğini gözlemledim. Yetenek zaten vardı ama fiziki açıdan güçlenmiş.

Tercih sıkıntısı hala devam ediyor ama düzeltmesi için tecrübe lazım.

Büyük ihtimal telles ligde oynamayacak. Selçuk ile melonun önünde dzemaili oynayacak. Kendisine çok güveniyorum.hatta bruma bile kesik yiyebilir.Pandev forvetsizlikten meydana gelen ülsere iyi gelecektir. Tekrardan hayırlı olsun

hayırlı olsun ama pandev iyi transfer çok işe yarayacaktır dzemailide umarım parmadaki dönemini yaşar

Hayırlı olsun.

Tapatalk

mus

veys smh balt trk

mel sel cem

olc pan wes

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

10606452_849024295143056_8056920294831848914_n.jpg

dzemaili için dediklerim çok kötü gözükmesin parmadayken çok iyiydi eğer o günlerini yaşarsa selçuğa bağlı olmaktan kurtuluruz

İlk 11 e alternatifsizlikten dolayı yazacağım yabancılar Muslera-Melo-Sneijder-Bruma-Pandev olurdu.

Ligde;

Muslera--Veysel-Koray-Semih-Tarık-Olcan-Melo-Selçuk-Bruma-Sneijder-Pandev

gibi bir 11 şampiyonluk için çok yeterlidir..

ilk kesigi tarik yiyecek

tekrar hakani oynatiriz 1 2 mac sonra

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt