Tarık Çamdal, Goran Pandev ve Dzemaili KAP'a Bildirildi

Fena transferler değil. Öyle veya böyle alternatifler oluştu. Tarık önemliydi gerektiğinde sol beke de çekebiliriz. Bu durumda Hakan ve Semih göbekte, Veysel ve Tarık kanatlarda kullandığımızda Pandev, Dzemaili ve Bruma'yı değiştirerek oynatma imkanımız mevcut.

Hemen eleştirmeyin eğer gerçekten formda gelebilirlerse ve iyi oyuncularsa mevki olarak alteratifli hale geldik. İnşallah daha iyi hale geliriz.

Kendi sahamızda baskılı, deplasmanlarda ise Bursa maçı gibi oynayacağız çok net belli bu. Ben bu sene takımımızdan umutluyum.

klasik 4-3-1-2 oynayacagız belli. melo def önü. kenarlarında dze ve selcuk. pandev yardımcı servis yapan santrafor burak efendide en uçta bitirici görevinde olacak. arkalarında wesley. olcan ve bruma,pandev ve dzemailiyle dönüsümlü oynar.

Hayırlı olsun, almedia'ya razı hale gelmişken pandev ibrahimovic etkisi yarattı bende.

Tarık iyi topçu, Caner etkisi yaratabilir. Karakteri benzemesinde, mazallah...

Özellikle Tarık ve Pandev'e çok sevindim. Dzemaili'yi Fransaya attığı golden biliyorum. Umarım hepsi faydalı olur.

4-3-3 ve varyasyonlarını oynayacağız

geniş zengin bir kadro oldu hücum bölgesinde özellikle. Savunma belli zaten

orta alan : melo, selçuk, dzemali ve yekta'dan üçü oynar

hücum : bruma, burak, sneijder, pandev ve olcan'dan üçü oynar.

diğer isimlerin şans bulabileceğini zannetmiyorum.. Furkan, U.Bulut, Yasin, Sinan gibi

Dzemaili'nin gol ve asist oranı iyiymiş Napoli'de.

Melo'yu daha geride kullanıp, Selçuk ve Dzemaili'nin hücuma destek vermesi bizi rahatlatır.

İnşallah yüksek katkı verirler. Belki çok parlak isimler değil ama faydalı olacaklarını düşünüyorum. Bu transferlere rağmen santrafor bölgesinde hala koca bir boşluk var. Pandev net bir santrafor değil. Ama bir şekilde gol yollarında katkı verecektir. Tarık ve Dzemaili'de takımın temposunu yükseltebilecek isimler. Yüzde yüz beklentilerimiz karşılanmasa da transfer döneminin finali çokta kötü olmadı bence.

Dzemaili-Selçuk-Melo-Sneijder-Burak-Pandev isimleri en azından Cl için 11 oyuncuları bu kesin.

Olcan ligde pandevin yerinde oynayabilir gibi geliyor. bakalım ne olacak.

blerim_dzemaili_by_meteorblade-d6q6zma.png

pandev_with_zavyalov_by_szamany2-d50fty0.png

-------------------muslera------------------

veysel-----semih---------hakan----tarık

-------------melo-----------dzemaili-------

olcan-------------sınayder----------yasin

---------------------pandev------------------

anca bu olur, bir tek yasin sırıttı. yalnız ciddi anlamda elimiz rahatladı.

Ligi götürür sanirim. Ama Chedjou-Semih'i bozmak mantikli olur mu bilemiyorum; bu aralar fena degiller.

Geri
Üst Alt