Uğur Uzunoğlu
Tecrübeli Üye
- 1 Eylül 2009
- 7.483
- 3.379
- 2.088
Buna 3-4 milyon Euro'dan az istemezler.O kadar sağ bek aldık hala Sarbi oynuyor.Gereksiz harcama olur kanısındayım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tarık Hasan Ali Kaldırım ayarında bir oyuncu şu an için.
Fiziki mücadele de canı yok. Türk futbolcusu alacaksan Caner gibi, Arda gibi, Burak gibi, Mevlüt, Emre Can gibi, Inler gibi gibi olmak zorunda ki fark yaratsın geri kalan boşuna debelenme.
Selçuk bile fiziki yetersizliği nedeni ile eleştirilmeye başladı forumda artık iyice.
Bizde böylesi çok zaten.
Emre Çolak- fizik güç-0
Berk İsmail Ünsal- fizik güç-0
Bruma- fizik güç- düşük
Selçuk Inan-fizik güç-düşük
Alex Telles-fizik güç-0
Yekta-fizik güç-düşük/orta-ama tempo-0
Semih Kaya-stopere göre düşük
Koray Günter-fizik güç-0
Hakan Balta-fizik var-tempo-0
nereye atsan elini zaten hep üflesen yıkılacak adamlar. Sneijder, Selçuk gibi zekası yüksek oyuncuların da fiziki açıdan kaliteli olduğu söylenemez.
Tarık-tempo var-fizik güç+ mental düşük = Hasan Ali Kaldırım = overrated.
Ilk sayfada ki yorumlar ironi miBen demiştim.![]()
Ilk sayfada ki yorumlar ironi mi
Oyle olsun cunku
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Böyle Böyle diye diye bütün kazanmaları takıma aldılar.
Veysel,Amrabat,salih,vs.hepsine Messi muamelesi yaptiniz aldıktan sonra hiçbirinin 5 para etmedigi,büyük takim oyuncusu olmadığı ortaya çıktı.
Tarık ta bunlardan farklı degil.
Tarik'in les oldugu belliydiDeğil bu yorum da ilk sayfadan ama sonra ben de alalım 6-7 olmazsa demişim.
Faşistçe 5 yabancı dayatırsan ilk 11'e kadronda Muslera-Melo-Sneijder-Telles-Bruma varsa mecbur yerli için bunları yazıyordun.
1 sene sonra sınır gelirse yine mecbur kalırız bu kafa ile.
Belki inanmiyacaksin ama aynen bende su mesaji alintilayip umstad yazacaktim sonra vazgectim
ÜMSTAD
![]()
Almalıyız bu adamı tam Mancini'nin istediği türde bir oyuncu. Asıl mevkisi forvet arkasıymis, kanallarda da oynuyor. Ersun Yanal onu sağ bekte, Ertuğrul Sağlam sol bekte denedi. Tam bir joker.
Kim bu reis scouta alsınlar hemenBöyle Böyle diye diye bütün kazanmaları takıma aldılar.
Veysel,Amrabat,salih,vs.hepsine Messi muamelesi yaptiniz aldıktan sonra hiçbirinin 5 para etmedigi,büyük takim oyuncusu olmadığı ortaya çıktı.
Tarık ta bunlardan farklı degil.
Başka isim var mı mutlaka alınmalı dediğin acaba?Konuyu ben acmisim zamaninda, hey gidi gunlerYabanci sinirlamasinin bizi boyle malca tercihlere surukledigi gunlerdi iste, Allah benim belami ver(me)sin
![]()
Başka isim var mı mutlaka alınmalı dediğin acaba?
GSCimbom Mobile App
Ayrica durust olalim. O zaman elimiz kolumuz bagliydi. Ve Tarik disinda goze batan biri yoktu o zaman. Sonradan cok salakca transfer oldugunu anladik ama parasinin fazla oldugu da soylenmisti. Ama yabanci siniri o parayi vermeye zorlamisti bizi.
Simdi gene bizi boyle bir duruma suruklemek istiyorlar.
Aslinda Tarik göze falan batmiyordu cünkü iyi top da oynamadi o sezon. Milletin beklentileri neyse artik baska maclar izliyorduk herhalde, ben o sezon cok Eskisehir maci izledigim icin burada körü körüne alinmamasini savunuyordum herkese karsi.
Medya da da cok gaz verdiler o zamanlar yalniz, sanki süper yetenekmis gibi lanse edildi. Dümdüz adamin teki, pir pir kosuyor diye milletin gözünü boyadi. Böyle cok kosan adamlari cok tutuyor bizim insanimiz. Alper de böyleydi, ha onda yetenek de vardi Tarik'a kiyasla ama kendi kendini bitirdi anasina bacisina sövdükleri Fener'e giderek zaten nasil bir karakteri oldugunu gösterdi bize. Bes para etmez adamlar bunlar.