Tarık Çamdal Mutlaka Alınmalı!

Buna 3-4 milyon Euro'dan az istemezler.O kadar sağ bek aldık hala Sarbi oynuyor.Gereksiz harcama olur kanısındayım.

Tarık Hasan Ali Kaldırım ayarında bir oyuncu şu an için.

Fiziki mücadele de canı yok. Türk futbolcusu alacaksan Caner gibi, Arda gibi, Burak gibi, Mevlüt, Emre Can gibi, Inler gibi gibi olmak zorunda ki fark yaratsın geri kalan boşuna debelenme.

Selçuk bile fiziki yetersizliği nedeni ile eleştirilmeye başladı forumda artık iyice.

Bizde böylesi çok zaten.

Emre Çolak- fizik güç-0

Berk İsmail Ünsal- fizik güç-0

Bruma- fizik güç- düşük

Selçuk Inan-fizik güç-düşük

Alex Telles-fizik güç-0

Yekta-fizik güç-düşük/orta-ama tempo-0

Semih Kaya-stopere göre düşük

Koray Günter-fizik güç-0

Hakan Balta-fizik var-tempo-0

nereye atsan elini zaten hep üflesen yıkılacak adamlar. Sneijder, Selçuk gibi zekası yüksek oyuncuların da fiziki açıdan kaliteli olduğu söylenemez.

Tarık-tempo var-fizik güç+ mental düşük = Hasan Ali Kaldırım = overrated.

Ben demiştim. :D

Değil bu yorum da ilk sayfadan ama sonra ben de alalım 6-7 olmazsa demişim.

Faşistçe 5 yabancı dayatırsan ilk 11'e kadronda Muslera-Melo-Sneijder-Telles-Bruma varsa mecbur yerli için bunları yazıyordun.

1 sene sonra sınır gelirse yine mecbur kalırız bu kafa ile.
Tarik'in les oldugu belliydi
Bir diger les seneri alabilirdik almadik o donem.
5+0+3 sacmaligi vardi o zaman kabul ama
Yorumlarda dani alves yapilmis resmen
Buda bizim taraftar profilini ozetliyor kismen.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aslında bu konu açıkca şuan uygulanan ''Yabancı Kuralı''nın ne kadar yerinde bir karar olduğunu gösteriyor.

Haddinden fazla yerli zorunluluğu yüzünden Tarık gibi isimlere süper yıldız muamelesi yapmak zorunda kalıyor insanlar.

Çok tartıştık zamanında bunları, izlemeden etmeden oyunch beğeniyordu millet. Hadi iyi oynasa neyse de Tarık sadece koşuyordu başka hiç bir meziyeti yok, ne savunmayı bilir ne hücumu becerir. Adamın tek bir asisti bile yoktu o sezon, Sabri bile 5-6 asist yapıyor sezon da düşünün yani.

Ozan Tufanın konuları da güzeldi orada da herkes yanıp tutuşuyordu o panda için.

Umarım insanlar artık biraz bilinçlenmiştir de böyle tek maç izleyip adam istemez artık kulübe. Hele hele böyle çer çöpleri.

sent via GSC

Son düzenleme:
Konuyu ben acmisim zamaninda, hey gidi gunler :D Yabanci sinirlamasinin bizi boyle malca tercihlere surukledigi gunlerdi iste, Allah benim belami ver(me)sin :D

Ayrica durust olalim. O zaman elimiz kolumuz bagliydi. Ve Tarik disinda goze batan biri yoktu o zaman. Sonradan cok salakca transfer oldugunu anladik ama parasinin fazla oldugu da soylenmisti. Ama yabanci siniri o parayi vermeye zorlamisti bizi.

Simdi gene bizi boyle bir duruma suruklemek istiyorlar.

O zaman için hepimizin istediği isimdi.
Nerden bilelim poşet çıkacağını. Yazık oldu o paralara. 2 gomis alınıyor o paraya gerisini siz dusunun.
Allah belanı versin tff.
Elmanderi eboue yi kaybettik şu kural yüzünden.
Drogba kenarda bekledi şu kural yüzünden.
İnsan düşündükçe kafayı yer valla.
Şimdi gene çıkardılar bi yabancı kuralı meselesini.
İstedikleri tam olarak bu. Sonra kulüplerimiz niye battı? İşte tam da bu yüzden gerizekalı tff.

GSCimbom Mobile App

Ayrica durust olalim. O zaman elimiz kolumuz bagliydi. Ve Tarik disinda goze batan biri yoktu o zaman. Sonradan cok salakca transfer oldugunu anladik ama parasinin fazla oldugu da soylenmisti. Ama yabanci siniri o parayi vermeye zorlamisti bizi.

Simdi gene bizi boyle bir duruma suruklemek istiyorlar.

Aslinda Tarik göze falan batmiyordu cünkü iyi top da oynamadi o sezon. Milletin beklentileri neyse artik baska maclar izliyorduk herhalde, ben o sezon cok Eskisehir maci izledigim icin burada körü körüne alinmamasini savunuyordum herkese karsi.

Medya da da cok gaz verdiler o zamanlar yalniz, sanki süper yetenekmis gibi lanse edildi. Dümdüz adamin teki, pir pir kosuyor diye milletin gözünü boyadi. Böyle cok kosan adamlari cok tutuyor bizim insanimiz. Alper de böyleydi, ha onda yetenek de vardi Tarik'a kiyasla ama kendi kendini bitirdi anasina bacisina sövdükleri Fener'e giderek zaten nasil bir karakteri oldugunu gösterdi bize. Bes para etmez adamlar bunlar.

Aslinda Tarik göze falan batmiyordu cünkü iyi top da oynamadi o sezon. Milletin beklentileri neyse artik baska maclar izliyorduk herhalde, ben o sezon cok Eskisehir maci izledigim icin burada körü körüne alinmamasini savunuyordum herkese karsi.

Medya da da cok gaz verdiler o zamanlar yalniz, sanki süper yetenekmis gibi lanse edildi. Dümdüz adamin teki, pir pir kosuyor diye milletin gözünü boyadi. Böyle cok kosan adamlari cok tutuyor bizim insanimiz. Alper de böyleydi, ha onda yetenek de vardi Tarik'a kiyasla ama kendi kendini bitirdi anasina bacisina sövdükleri Fener'e giderek zaten nasil bir karakteri oldugunu gösterdi bize. Bes para etmez adamlar bunlar.

Haklisin. Ama tek bir sey diyecegim. Baska adam yoktu koca ligde ki hala dogru duzgun sag bek yok ulkede. Sabri ve 1-2 ust seviyesi Gokhan Gonul var ama onlarin da yasi gecti. Ulkede bek yetismiyor. Daha dogrusu komple oyuncu yetismiyor.

Geri
Üst Alt