Tarık Çamdal Mutlaka Alınmalı!

En sevdiğim konu bu :D

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

çok talihsiz bir konu rehabilitasyon süreci başlatılmalı buradaki arkadaşlar için.

Valla gram utanmiyorum. Tarik bizim maclarda gayet iyi oynayan bi oyuncuydu, yabanci siniri varken de pek yanlis olmayan bi transfer hamlesiydi. Hamit de mesela dogru bi transferdi. Hele yorumu olmayip da simdi kafa utuleyen renkdaslarimizin futbol profesoru edasiyla ego patlamasi yasiyor olmalari komik. Sn. Ahmed Arif Kesen gibi yorumu olmayanlari pistten alalim.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Valla gram utanmiyorum. Tarik bizim maclarda gayet iyi oynayan bi oyuncuydu, yabanci siniri varken de pek yanlis olmayan bi transfer hamlesiydi. Hamit de mesela dogru bi transferdi. Hele yorumu olmayip da simdi kafa utuleyen renkdaslarimizin futbol profesoru edasiyla ego patlamasi yasiyor olmalari komik. Sn. Ahmed Arif Kesen gibi yorumu olmayanlari pistten alalim.

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

En önemli kIsmI bu degil mi zaten.. O bölgeye Tarik alinmasaydi diger 6 ve sonra 5 yabancidan önemli oyuncular kesiliyordu.

Yabancilar icin kullandigimiz bölge Kaleci, stoper, defansif orta saha, ofansif orta saha, kanat ve forvet olacakti. Yani baska imkanimiz yoktu.

En önemli kIsmI bu degil mi zaten.. O bölgeye Tarik alinmasaydi diger 6 ve sonra 5 yabancidan önemli oyuncular kesiliyordu.

Yabancilar icin kullandigimiz bölge Kaleci, stoper, defansif orta saha, ofansif orta saha, kanat ve forvet olacakti. Yani baska imkanimiz yoktu.
Aynen, Tarık'ı almasak ya başka yerli bi sağ bek alacaktık, ya da başka bi mevkide yine oldukça vasat birine para dökecektik. Mesela zamanında Atila Turan diye bi sol bek vardı, herkes ölüp bitiyordu. Reims'de oynuyormuş şu an, adını anan yok. Semih Kaya, Ramos olacaktı. Mertan denen çocuk bi hazırlık maçında top oynadı diye geleceğimizi ona bağlı görenler vardı. Sercan Yıldırım mükemmel bi forvetti, Batdal yeni Hakan Şükür'dü hatta yerli Zlatan'dı. Rüzgarın oğulları Aydın Yılmaz, Yiğit Gökoğlan... En yakın örneklerden Olcan Adın (ki ben de istemiştim gelmesini) Say say bitmez.

Aynen, Tarık'ı almasak ya başka yerli bi sağ bek alacaktık, ya da başka bi mevkide yine oldukça vasat birine para dökecektik. Mesela zamanında Atila Turan diye bi sol bek vardı, herkes ölüp bitiyordu. Reims'de oynuyormuş şu an, adını anan yok. Semih Kaya, Ramos olacaktı. Mertan denen çocuk bi hazırlık maçında top oynadı diye geleceğimizi ona bağlı görenler vardı. Sercan Yıldırım mükemmel bi forvetti, Batdal yeni Hakan Şükür'dü hatta yerli Zlatan'dı. Rüzgarın oğulları Aydın Yılmaz, Yiğit Gökoğlan... En yakın örneklerden Olcan Adın (ki ben de istemiştim gelmesini) Say say bitmez.
Aynen. Bende iste bundan gecen Yasin'in cikardigi mesajlara context'i bilmeden alakasiz diyordum. O Atilla Turan'i o dönem bende sol bek olarak kurulmasi gerek kadroya almisim, futboldan anlamiyormusum bu yüzden.

Bi o günün sartlarina ve bizim durumumuza bakmak gerekir. Hem bugün ilgilendigimiz oyunculari alacak durumda degildik, hemde iste yabanci sinirlamasi vardi. Bu uygulama kulübü batakliga soktu resmen.

Yani o gün taraftar tarafindan istenilen oyuncular yüzünden bugün elestirmek sacmaligin dibi olur. Tabi Tarik müthis, yeni Lahm olacak fln denildi ise ayri. Ama cogu kisi mecburuz diye önermisti.

Böyle Böyle diye diye bütün kazanmaları takıma aldılar.

Veysel,Amrabat,salih,vs.hepsine Messi muamelesi yaptiniz aldıktan sonra hiçbirinin 5 para etmedigi,büyük takim oyuncusu olmadığı ortaya çıktı.

Tarık ta bunlardan farklı degil.
Gerçek bir futbol analisti.

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İbretlik tespitler var yalnız ??

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ona buna çöp diyenlerin futbol bilgisine referans olsun diye bu konu açık kalmalı.
abim koyu eses lidir bunun adı geçtiğinde "yazık size" diye dalga geçmişti

ben de uzun bi analiz yapıp olumsuz görüşümü belirmiştim ama dönemin yönecileri tarafından yorumum silinmiş. gsc nereye gidiyor anlayamıyorum..

Yorumlar gayet normal.Tarık, Olcan falan o sezon öne çıkan yerlilerdi ve yabancı sınırı vardı.Yabancı sınırı olmasa Tarık GS'ın transfer listesine bile giremezdi zaten.Bu konuda federasyona dava açılsa yeridir ama bu ülkede bir şey çıkmaz.

atila turan fm de gerçekten efsane

biz ne dedik tarık çamdal üçüncü sınıf bir açık oyuncusu iken eskişehirde bek yapılan bir futbol fukarasıdır ,haklıda çıkdık,arşiv yalan söylemez ..

konunun her daim yukarda kalması taraftarıyım , iyi bir referans olabilir ilerde :D

Geri
Üst Alt