Barış Çetiner
Ulubatlı Souness
- 3 Temmuz 2010
- 37.456
- 1.473
- 1.788
1 yıl daha çekeceğiz bu karaktersiiz yapacak hiç birşey yok 100 bin euro bile veren çıkmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
RVP olayında taraftar istedi diye suçlu olamaz yanlış düşünüyorsun.bak bu da dogru . aysal a kizdik ettik ama bu adami alin alin diyenler de bu suca ortaktir . ben dediysem ben de , baskasi varsa o da
seyirci de kendine de pay bicecek ,isterken kolay , kotu cikarsa "biz nereden bilebilirdik" , ama o donem yonetimi yonlendirirken kendi yorumunun dinlenmesini ister , kotu cikinca alan yonetim veya gonderemeyen yonetim suclu olur
fb lilerin rvp olayi da boyleydi , hepsi gelsin gelsin dedi , sonra neden gondermiyorsunuz dendi durdu
bak bu da dogru . aysal a kizdik ettik ama bu adami alin alin diyenler de bu suca ortaktir . ben dediysem ben de , baskasi varsa o da
seyirci de kendine de pay bicecek ,isterken kolay , kotu cikarsa "biz nereden bilebilirdik" , ama o donem yonetimi yonlendirirken kendi yorumunun dinlenmesini ister , kotu cikinca alan yonetim veya gonderemeyen yonetim suclu olur
fb lilerin rvp olayi da boyleydi , hepsi gelsin gelsin dedi , sonra neden gondermiyorsunuz dendi durdu
Bunu 3 4 kez de ben belirttim kendisine taraftar ne bilsin adamın sakat olduğunu.Ayrıca taraftarın isteyipte kulübün almadığı Delaney-Dembele gibi isimler ne olacak o zaman.RVP olayında taraftar istedi diye suçlu olamaz yanlış düşünüyorsun.
Taraftar mı yapıyor sağlık testlerini
EPLnin anasını ağlatmış bir adamdı o sene kıskandığım tek transferleriydi.
iyi de dostlar , 350 bin euro ya mal olsaydi da bosa transfer oldugu gercegi degismeyecek , mali portresi dusuk olacakti sadece
sonuc olarak ise yaramaz bir adami seyirci de ortak olarak aldirmis olacakti
rvp konusunda herkes alin alin dedi , diego keza , nani .. fb den ornek veriyorum
capsiz capsiz isler .. seyirci de malesef ortak oluyor ..
Bunu 3 4 kez de ben belirttim kendisine taraftar ne bilsin adamın sakat olduğunu.Ayrıca taraftarın isteyipte kulübün almadığı Delaney-Dembele gibi isimler ne olacak o zaman.
Yok ben derim her zaman o zamanlar forumda yoktum ama sakatlığında hamiti destekledim...Tarık'ı ise o zamanda bu zamanda nerede görsem deşerim hürmetler...simdi mugdat konusuluyor , bugunku yorumlari unutmayin .. mesela bugun negatif negatif konusanlar var , adam o fiyata iyi oynarsa yarin da susmalari lazim
tam tersi bugun "almaliyiz , hizli adam su bu" diyenler de kotu cikip zarar yazarsak susacak
ama bizde sistem oyle ki , onceden adami isteyen adam sonra kotu cikiyor , alan yonetime ya da gonderemeyen yonetime salliyor, la sen de istedin diyen yok
Evet ama tarık bir başka Onur...Bu arada nerelerdeydin vendetta??? Gözükmüyordun hoş geldin...Tarık Çamdal kimsenin kazığı değildir . Türk statüsü zorunluluğu saçmalığının kazığıdır . Tarık gibi nice örnek her takımda vardır bizim takımda da başka örnekleri çokça olmuştur .