Tarık Çamdal Zam Aldı!

1 yıl daha çekeceğiz bu karaktersiiz yapacak hiç birşey yok 100 bin euro bile veren çıkmaz

Ucuz olsun diye son günü bekledik oda geldi bize sapladı
images%20(23).webp

Ünal gitmeden kulübün içine güzel sıçtı ama. Doğruya doğru.

Arkasindan kufur edenler, bunu ilk basta istiyen isimlerdi.

bak bu da dogru . aysal a kizdik ettik ama bu adami alin alin diyenler de bu suca ortaktir . ben dediysem ben de , baskasi varsa o da

seyirci de kendine de pay bicecek ,isterken kolay , kotu cikarsa "biz nereden bilebilirdik" , ama o donem yonetimi yonlendirirken kendi yorumunun dinlenmesini ister , kotu cikinca alan yonetim veya gonderemeyen yonetim suclu olur

fb lilerin rvp olayi da boyleydi , hepsi gelsin gelsin dedi , sonra neden gondermiyorsunuz dendi durdu

bak bu da dogru . aysal a kizdik ettik ama bu adami alin alin diyenler de bu suca ortaktir . ben dediysem ben de , baskasi varsa o da

seyirci de kendine de pay bicecek ,isterken kolay , kotu cikarsa "biz nereden bilebilirdik" , ama o donem yonetimi yonlendirirken kendi yorumunun dinlenmesini ister , kotu cikinca alan yonetim veya gonderemeyen yonetim suclu olur

fb lilerin rvp olayi da boyleydi , hepsi gelsin gelsin dedi , sonra neden gondermiyorsunuz dendi durdu
RVP olayında taraftar istedi diye suçlu olamaz yanlış düşünüyorsun.

Taraftar mı yapıyor sağlık testlerini

EPLnin anasını ağlatmış bir adamdı o sene kıskandığım tek transferleriydi.

O taraftar Tarigi istemiş olsalar bile, böyle sözleşmenin imzalanmasını mi istediler aga. Kulüp bu konuda çok saçmaladı.

iyi de dostlar , 350 bin euro ya mal olsaydi da bosa transfer oldugu gercegi degismeyecek , mali portresi dusuk olacakti sadece

sonuc olarak ise yaramaz bir adami seyirci de ortak olarak aldirmis olacakti

rvp konusunda herkes alin alin dedi , diego keza , nani .. fb den ornek veriyorum

capsiz capsiz isler .. seyirci de malesef ortak oluyor ..

Gelsin diye yırtınanların bunu mutlaka almalıyız yoksa biteriz diyenlerin konuşma hakkı yok bence.

sent via GSC

Şimdi bu adam 8 m tl kazanıyor yani. 11 sene ilk ve ortaöğrenim 5 sene üni 2 sene yüksek lisans üstüne 1 üni daha ( ki o AÖF zevkine ) oku. Türkiye’nin sektörlerinde sayılı olan 2 firmada çalış birinde 2 birimin müdürü ol. Sonra şirket kur aile işleri ile ilgilen vs. Ve bu adamın 1 senede kazandığı parayı 15 senede kazanmamış ol.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

simdi mugdat konusuluyor , bugunku yorumlari unutmayin .. mesela bugun negatif negatif konusanlar var , adam o fiyata iyi oynarsa yarin da susmalari lazim

tam tersi bugun "almaliyiz , hizli adam su bu" diyenler de kotu cikip zarar yazarsak susacak

ama bizde sistem oyle ki , onceden adami isteyen adam sonra kotu cikiyor , alan yonetime ya da gonderemeyen yonetime salliyor, la sen de istedin diyen yok

RVP olayında taraftar istedi diye suçlu olamaz yanlış düşünüyorsun.

Taraftar mı yapıyor sağlık testlerini

EPLnin anasını ağlatmış bir adamdı o sene kıskandığım tek transferleriydi.
Bunu 3 4 kez de ben belirttim kendisine taraftar ne bilsin adamın sakat olduğunu.Ayrıca taraftarın isteyipte kulübün almadığı Delaney-Dembele gibi isimler ne olacak o zaman.

iyi de dostlar , 350 bin euro ya mal olsaydi da bosa transfer oldugu gercegi degismeyecek , mali portresi dusuk olacakti sadece

sonuc olarak ise yaramaz bir adami seyirci de ortak olarak aldirmis olacakti

rvp konusunda herkes alin alin dedi , diego keza , nani .. fb den ornek veriyorum

capsiz capsiz isler .. seyirci de malesef ortak oluyor ..

Tabi boş transfer olduğu gerçeği değiştirmiyor ama 4.75m ödemek var 350k ödemek var

Gidip de böyle bi boka yaramayan beta erkekleri kulübe musallat edip vizyon mizyondan bahsedersin küfürü de yersin bence

Bunu 3 4 kez de ben belirttim kendisine taraftar ne bilsin adamın sakat olduğunu.Ayrıca taraftarın isteyipte kulübün almadığı Delaney-Dembele gibi isimler ne olacak o zaman.

ayni seyi soyluyoruz , bilmiyor , bilmedigi icin susacak , yonetimine baski yapmayacak

tudorla ilgili de az baski yapmadik gelsin gelsin diye .. adami gondermesek bu sene de hayaldi

Tarık Çamdal kimsenin kazığı değildir . Türk statüsü zorunluluğu saçmalığının kazığıdır . Tarık gibi nice örnek her takımda vardır bizim takımda da başka örnekleri çokça olmuştur .

simdi mugdat konusuluyor , bugunku yorumlari unutmayin .. mesela bugun negatif negatif konusanlar var , adam o fiyata iyi oynarsa yarin da susmalari lazim

tam tersi bugun "almaliyiz , hizli adam su bu" diyenler de kotu cikip zarar yazarsak susacak

ama bizde sistem oyle ki , onceden adami isteyen adam sonra kotu cikiyor , alan yonetime ya da gonderemeyen yonetime salliyor, la sen de istedin diyen yok
Yok ben derim her zaman o zamanlar forumda yoktum ama sakatlığında hamiti destekledim...Tarık'ı ise o zamanda bu zamanda nerede görsem deşerim hürmetler...

yerli limiti var diye illa 1 mac oynayamayacak adami almak mi lazim ? altyapidan bir adam koyarsin o da hic oynamaz hic degilse para odememis olursun

Tarihte yediğimiz en büyük kazık. Ne Hajrovic, ne Ontivero, ne Ali Lukunku. Buna 4.5 milyon euro bonservis verdik, üzerine 3 senedir fahiş yıllık maaşlar ödüyoruz. Ünal Aysal o dönem yabancı sınırının verdiği çaresizlikle parayı gömmüştü ancak inanılmaz bir yanlış yapmıştı. Umarım bir daha asla yabancı sınırı geri gelmez. Gelirse böyle daha çok kazık yeriz.

Tarık Çamdal kimsenin kazığı değildir . Türk statüsü zorunluluğu saçmalığının kazığıdır . Tarık gibi nice örnek her takımda vardır bizim takımda da başka örnekleri çokça olmuştur .
Evet ama tarık bir başka Onur...Bu arada nerelerdeydin vendetta??? Gözükmüyordun hoş geldin...

hamit mesela, kac para odendi bu adama ? gonderene kadar bir yerimiz catladi , ama sorsan alinmasindan once herkes istiyordu , ama sonra gonderilsin diyenlerin hepsi bastan isteyenlerdi ..

hep ayni sarki

Geri
Üst Alt