Tarık Çamdal Zam Aldı!

hamit mesela, kac para odendi bu adama ? gonderene kadar bir yerimiz catladi , ama sorsan alinmasindan once herkes istiyordu , ama sonra gonderilsin diyenlerin hepsi bastan isteyenlerdi ..

hep ayni sarki

Yabancı sınırı faktörü unutuluyor bu yorumlar yapılırken. Şimdi böyle konuşmak kolay. Sahada max 5 yabancı kuralı günlerini kolay unutuyoruz. Çoğu kazığı bu baş belası kural yüzünden yedik.

hamit mesela, kac para odendi bu adama ? gonderene kadar bir yerimiz catladi , ama sorsan alinmasindan once herkes istiyordu , ama sonra gonderilsin diyenlerin hepsi bastan isteyenlerdi ..

hep ayni sarki
Ben hala seviyorum gönderilmedi kendisi bıraktı zira adam hem galatasaraylı hem de efendiydi...

ayni seyi soyluyoruz , bilmiyor , bilmedigi icin susacak , yonetimine baski yapmayacak

tudorla ilgili de az baski yapmadik gelsin gelsin diye .. adami gondermesek bu sene de hayaldi
Abi taraftar istiyor diye mi aldılar yani bizde İbrahimoviç i istedik okadar gidip aldılar mı.Şimdi birşey daha var yönetim gidip sağlık heyetinden alacağı raporu tarftardan alıyorsa daha büyük sıkıntı var demektir.

Bu adama bu kadar para harcamanın hiç bir anlamı yoktu, yabancı sınırı bu gerçeği değiştirmiyor. Semihi devşirme sağ bek olarak oynatsaydın bile ondan daha çok faydalanırdın ödeyeceğin rakam da 0.

Taraftarin herhangi bir sorumlulugu oldugu fikri moronca. burda isteyen insanlar herifin 3-4 macini izleyip bu iyiye benziyor tarzi yorum yapmislardir, tarigin kisiligini bilmek ya da onu daha iyi taniyanlardan fikir almak gibi erisimleri yoktu
Taraftar o kadar istedi ki transferin son gunune kadar bekleyip mi aldilar? Araya Dzemali ve Pandev de mi kaynadi yoksa? Taraftar bunlari da istemistir diye bir de onlari getirdiler heralde. Ne sacma bi fikir yaw
Transferi son gune birakip gereksiz isler yaptilar iste
Tarigi sevdigi yonetim aldi diye taraftar da suclu diyen o zaman Jem Karacanin maliyeti bu herifin cok daha aziyken neden 10 kat daha agir yorum yapiyor
Ayriyetten herifin istenmesinin sebebi 2013-14 sezonu sonu sozlesmesi bitiyor olmasiydi, o sekilde almayip sozlesmesini uzatinca gidip 5 milyon verdiler

ugur 3 sene yatti hamit , tarik daha buyuk kazik ama hamit in selcuktan farki yok

kisiligi beni alakadar etmiyor , kizima damat aramiyorum , takima katkisi ile aldigi parayi kiyasliyorum

ugur 3 sene yatti hamit , tarik daha buyuk kazik ama hamit in selcuktan farki yok

kisiligi beni alakadar etmiyor , kizima damat aramiyorum , takima katkisi ile aldigi parayi kiyasliyorum
Yoo benim de kızım yok zaten...Adam bir kere dünya yıldızı, apoletli ondan ve sülük gibi değil bırak dediler bıraktı, sözleşmeni indir dediler indirdi...Ben vefalıyım ve sözümün arkasındayım o zamanda savundum şimdi de...Ama tarıka o zaman da beddua ettim şimdi de ediyorum...Yarın da edeceğim...Hayırlı geceler...

Ne desek boş bu konuda. Adam yatıp bu yetenekle hayatı boyunca kazanamacağı paraları 3 sezonda kazandı ve bu senede kazanacak. İşin üzücü yanı dövizde uçtuğu için alacağı para daha da batacak. Bir futbolseverden çok bir insan olarak bu kadar paranın boş yere israf olması insanı üzüyor. Çok yazık çoook.

Taraftarin herhangi bir sorumlulugu oldugu fikri moronca. burda isteyen insanlar herifin 3-4 macini izleyip bu iyiye benziyor tarzi yorum yapmislardir, tarigin kisiligini bilmek ya da onu daha iyi taniyanlardan fikir almak gibi erisimleri yoktu
Taraftar o kadar istedi ki transferin son gunune kadar bekleyip mi aldilar? Araya Dzemali ve Pandev de mi kaynadi yoksa? Taraftar bunlari da istemistir diye bir de onlari getirdiler heralde. Ne sacma bi fikir yaw
Transferi son gune birakip gereksiz isler yaptilar iste
Tarigi sevdigi yonetim aldi diye taraftar da suclu diyen o zaman Jem Karacanin maliyeti bu herifin cok daha aziyken neden 10 kat daha agir yorum yapiyor
Ayriyetten herifin istenmesinin sebebi 2013-14 sezonu sonu sozlesmesi bitiyor olmasiydi, o sekilde almayip sozlesmesini uzatinca gidip 5 milyon verdiler
Reis tutarsa yönetim yapıyor de tutmazsa taraftar istedi biz ne yapalım de ne güzel dünya.Ben şimdi burda 100 tane adam isteyim ne olacak gidip alacaklar mı sanki ya da bugün söveyim yarın seveyim ne olacak bir yere imza mı atmış olacam hayır.Benim verdiğim karar tek kişi ilgilendiriyor ama yönetimin verdiği 30 milyon kişiyi bu kadar basit bir olay beceremiyorlarsa bu göreve soyunmayacaklar.

tarik fayda hanesinde hic bir sey olmadigi icin en buyuk kazik ama selcuk ,hamit gibiler de belirli donemde kritik katkilari olsa da aynen suluk gibi deyimi dogru , oyle yapisan adamlardi

kimisi hakiki GS lidir , ki sabri de oyleydi , kimisi senin anlattigin gibi kisiliksizdir ,selcuk gibi ... ama bunlar seyirciyi cok ilgilendirmiyor , isterse fb li olsun gelsin parasinin hakkini verip suresinde gitsin

hamit icin yaptigin guzellemeye katilmiyorum cunku en son alacaklari varken sozlesmesi uzatilip iyice nefret ettirildi .. katki alamadigin adama verdigin her kurus hatadir

Şu herife,geçen sene başında kalan 2 yıllık sözleşmesindeb alacağı olan paranın yarısını peşin teklif edip karşılıkli fesh etseydik eğer hem bu sene alacaklarını vemeyecektik hemde kur farkından dolayı bu kadar içeri girmeyecektik.

Mutsuzluğu tatmadan hep mutlu olmak istersin.
Oysa nelerin seni mutsuz ettiğini bilmeden, nelerle mutlu olacağını nasıl bilebilirsin ?

Kaynak:Osman SEDEN

Şu herife,geçen sene başında kalan 2 yıllık sözleşmesindeb alacağı olan paranın yarısını peşin teklif edip karşılıkli fesh etseydik eğer hem bu sene alacaklarını vemeyecektik hemde kur farkından dolayı bu kadar içeri girmeyecektik.

Mutsuzluğu tatmadan hep mutlu olmak istersin.
Oysa nelerin seni mutsuz ettiğini bilmeden, nelerle mutlu olacağını nasıl bilebilirsin ?

Kaynak:Osman SEDEN

tam ornek verdigin gibi degil ama benzer bir teklif yapildi fakat 1 kurus bile eksik alip da gitmem mealinde kaldi takimda

yoksa niyetliydik oyle bir anlasmaya

Aysal'ın bazı transferlerini bende eleştiriyorum ama Tarık konusunda çok fazla bir şey diyemem. Burada bile herkes Tarık kesinlikle alınmalı diyordu konusu mevcut isteten bulup bakabilir. Ayrıca yabancı sınırı vardı mecburen bu adama yönelmek zorunda kaldık. Tarık gevşeğide yatarak para kazanmayı tercih edince olanlar oldu.

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

muteselsilen diye bir laf vardir . boyle bir facia transferde , teknik ekipten yonetime , seyirciden bu kurallari dayatan tff ye dek kabahat vardir

ama su sekilde de dusunun , yabanci kurali 18 takim icin de var , hangi takimin envanterinde bu ayarda bir oyuncuya 5 sene sozlesme , ucuk rakamlar , astronomik bonservis vermek vardir ?

m topuz , tabata gibi transferlerle dalga gectik durduk , tarik nedir yani

Allah belasını versin..

Premium fitness salonuna gitmek ve maçları VIP'ten izlemek için adam yılda 8.5 milyon lira kazanıyor. Bizim romantiklerse bir ömür çalışşsa bir arada göremeyeceği parayı bir yılda yata yata kazanan adam için ıslıklamak bize yakışmadı diyor. Bence de yakışmadı dümdüz sövmek gerekirdi. Ona ve bu sözleşmeyi yapanlara. Utanmaz herif gitmez ki. Aldı sözleşmeye yatışa geçtri karaktersiz şerefsiz.

Taraftarın da bu yanlış transferlerde payı yadsınamaz. Çok net hatırlıyorum o dönem Tarik ya da Şener alınacaktı, çoğu kişi Tarık'i istedi. Şener'e savunması zayıf falan dendi. Tarık tercih edildi.

Keza Olcan transferinde de diğer alternatif Gökhan Töre'ydi. Trabzonspor'daki istatistiklerine aldanıp yine ekseriyet Olcan'da karar kılmıştı. Maliyetler azalır miydi bilinmez ama tercihler alternatifleri olsaydı daha fazla katkı alırdık.

Sadece oyuncu değil TD tercihlerinde de aynı hatayı yaptık. 3 kupalı efsanemiz olacak dedigimizi köylü diye kovduk. Sezon başı Riekerink Bey diyeceksiniz sezon ortasında beden hocası oldu. Florya çiftliğe dönmüş yatmaya alışmışlar getirin Tudor'u da eşek gibi çalıştırsın dedik, devre arasını göremeden Tudor stajyer oldu. Taraftar yönetimleri ve hocaları suçladığı gibi iğneyi kendisine de batırmalı.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt