Tarık Çamdal Zam Aldı!

Şu Ünalcılar ne komik ya :D

Önce Terim kazığı derlerdi şimdi laf diyemedikleri için taraftar kazığı olmuş :D

Şu Ünalcılar ne komik ya :D

Önce Terim kazığı derlerdi şimdi laf diyemedikleri için taraftar kazığı olmuş :D
Rahmetli İbrahim Ağabey gibi bir tane yapıştıramadık ki,,,Hayır bari bir tane atsan hemen yalandan ibrahim reiz gibi yardımcı olur hastaneye kaldırırdık Mr.Botox'u...

Ağır Aysal kazığıdır. Gerçi Terim'in de etkisi vardı. Transferde Terim'i tam yetkili yaparsak battığımızın resmidir.

ya hoca milli takima cagiriyodu o zamanlar paso bu herifi. oyle bi anlatiliyo ki sanki taraftar kulubu basip silah zoruyla 5 milyon verdirtmis gibi.

Hamit den sonra galatasarayin en kazakli transferinden biri

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
hamit yine maç kurtardı yav schalke malke ilk golü attı ve CLde iyi oynuyodu bence. ayrıca 12-13 sezonundada kritik bir şutu vardı hatırlayamadım ama şalke maçı gibi kilidi açmıştı. ama tarık süre bile alamıyor

ya hoca milli takima cagiriyodu o zamanlar paso bu herifi. oyle bi anlatiliyo ki sanki taraftar kulubu basip silah zoruyla 5 milyon verdirtmis gibi.
Beleşken Dembele ve Delaney ide istedik ne oldu aldılar mı sanki.Yakında komisyonlarıda taraftar aldı diyecekler

Benim kast ettigim suydu , tarik alinsin diye bir irade gosteriliyorsa , o esnada bu corbada tuzu bulunan herkeste bir miktar sorumluluk da vardir . Antrenor secimlerinde de aynisi

Simdi terim basarili oldu . Tut ki ligi 4 uncu bitirsek , tudor kalsaydi belki derbilerden sonra takimi toparlayip sampiyon olurdu diyecekler cikmaz miydi ? Kesin haksizlar diyebilir miydik ?

Terim basarili olunca , veya dursun gidince denmedi mi seyirci etkisi yadsinamaz diye .

Neden sonu negatif biten seylerde seyirci etkisi yok sayiliyor ? Sorumlulugu yok deniyor , peki , olumlu seylerde de pay verilmesin seyirciye o zaman

Surekli genel kurul neden dursun u secti dendi durdu , forumda da genel kurul kadar oy cikmis dursuna mesela . Baska bir aday secilip basarisiz olsa "bak dursun dedi forum sizin sectiginiz bu hale getirdi" denmeyecek miydi

Ama ne sacma , dursun geldi , forum da ayni fikirdeydi ama suclu sadece genel kurul diye etiketlendi gitti .

1.605.000 € X 5.25 € = 8.426 TL

1 Saniye bile oynamasa, sezon boyu kadroya girmese, a2 ye gönderilse bile 8,5 milyon(trilyon) lira kemiksiz alacak sadece bu yıl için.

Korkunç bir para.

Sen bir de tum ucretleri ve bonservisi topla alt alta , bugunku kurla carp , menejere filan bir sey verilmis midir bilmiyorum ama hesap et bak ne cikiyor

Su adamdaki sansin yuzde 10'u bende olsa bir omur yeter bana

bu adama kimse laf söyleyemez

sag bek lazimdi ve cogunluk istiyordu bunu

hatta Veysel Sari kazmasını isteyenler bile vardi

ayrıca yabancı kisitlamasindan dolayi baska imkanımız da yoktu

yabanci kisitlamayi bahane olarak kullanip bu transferi savunamazsiniz. Semih Kayayi sag bekte oynatip ondan daha çok fayda görebilirdik. Veya Bursasporda oynarken Sener Özbayrakli alinabilirdi - Veysel Tarik ve Salihten daha iyi. yabanci kisitlama var diye buna deli gibi milyonlarca avro harcamak son derece aptallikti, aptalligin daniskasiydi. Bunu yapanlar yargilanmali.

Neden oynatmadik 3 senedir o halde , hem biz hem teknik ekip hem yonetim dogru yapti ise

Yabanci kontenjani doldurmak icin 10 milyon euro harcanir mi ?

Terim milli takıma çağırmasa bu kazık bize girmeyecekti. Terim'in etkisi bu yöndedir. Bende biliyorum Cesare'nin olduğu zira daha bunamadım.

Terim milli takima çagirdigi her oyuncu almamiz gerektigini bilmiyordum. Her gün yeni seyler ögreniyoruz...

Geri
Üst Alt