- 19 Mart 2014
- 29.643
- 31.052
- 2.718
Kulübe Terim'e yakın biri önerdi Şükrü kardeşim, o dönemin transfer zamanını iyice bir etüt etmelisin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen renktaşhamit yine maç kurtardı yav schalke malke ilk golü attı ve CLde iyi oynuyodu bence. ayrıca 12-13 sezonundada kritik bir şutu vardı hatırlayamadım ama şalke maçı gibi kilidi açmıştı. ama tarık süre bile alamıyor
Bence çok başka değil evet rezil bir oyuncuya bir sürü para verdik orasına katılıyorum ama ozaman yanılmıyorsam 6 yabancı olabiliyordu ilk 11'de biri Muslera'ya gidiyordu . Yani kalan 10 oyuncunun 5'i Türk olmak zorunda . Uyduruk bir bek bire on değer kazanıyordu haliyle . Örneğin Hasan Ali de 4 milyon euro civari bir parayla ve Tarık'a beden bir yıllıkla gitti Fener'e keza İsmail Köybaşı gibi rezil bi herif 5,5 milyon euroya Beşiktaş'a gitti . Yetmedi yıllık 2 milyon euroya civari bir parayla Fener'e geçti . Hani bir sürü örnek var da bunlar bir çırpıda akla gelen bek örnekleri sadece. Tarık en az katkı alınanı mıydı ? Evet kesinlikle . Fakat o dönem adı bütün büyüklerle alınıyordu iki maç iyi oynayan Türk için deli paralar isteniyordu . Ki ozaman piyasa bu kadar şişik değildi . Tarık olayında bedavaya alınmaması olayı çok pis bir olaydır o ayrı . Benim en içime oturmuş kazık Amrabat'tır son dönemde .Evet ama tarık bir başka Onur...Bu arada nerelerdeydin vendetta??? Gözükmüyordun hoş geldin...
Buldum postunu da silinen bir entrym olmadı yine hangi postum seni rahatsız etti???Bence çok başka değil evet rezil bir oyuncuya bir sürü para verdik orasına katılıyorum ama ozaman yanılmıyorsam 6 yabancı olabiliyordu ilk 11'de biri Muslera'ya gidiyordu . Yani kalan 10 oyuncunun 5'i Türk olmak zorunda . Uyduruk bir bek bire on değer kazanıyordu haliyle . Örneğin Hasan Ali de 4 milyon euro civari bir parayla ve Tarık'a beden bir yıllıkla gitti Fener'e keza İsmail Köybaşı gibi rezil bi herif 5,5 milyon euroya Beşiktaş'a gitti . Yetmedi yıllık 2 milyon euroya civari bir parayla Fener'e geçti . Hani bir sürü örnek var da bunlar bir çırpıda akla gelen bek örnekleri sadece. Tarık en az katkı alınanı mıydı ? Evet kesinlikle . Fakat o dönem adı bütün büyüklerle alınıyordu iki maç iyi oynayan Türk için deli paralar isteniyordu . Ki ozaman piyasa bu kadar şişik değildi . Tarık olayında bedavaya alınmaması olayı çok pis bir olaydır o ayrı . Benim en içime oturmuş kazık Amrabat'tır son dönemde .
Hoşbulduk işlerim çok yoğun buaralar arada bakabiliyorum . Hatta sanırım dün senin homofobik paylaşımını raporladım hızlıca laf yetiştirecek vaktim yoktu çünküIrkçı yahut homofobik şeyleri sevmemişimdir . Şimdi sen buradan gay misin sonucu bile çıkarabilirsin diye korkuyorum
![]()
Şu gizli ibneler felan çıkışın var ya . Fena homofobi barındırıyor . Ki sen de bilirsin homofobik kişiler genelde eşcinsel eğilim barındırır . Tabii ben sana böyle bir ithamda bulunmuyorum . Kaldı ki eşcinsel de olsan seni bağlayan bi durum . Kim kimle sevişmiş umrumda olmaz kişinin kendisini bağlar . Fakat şu ırkçı yahut homofobik nefret öfke barındıran çıkışlar bence hoş olmuyor . Ben özgürlük yanlısı bir insanım eğer kimsenin mesajı silinmeyecek düzenlenmeyecekse bu forumda bana sıkıntı yok lakin en uyduruk postlar bile düzenlenebiliyor konulara kilit vurulabiliyorken böyle postlara da izin verilmemeli benceBuldum postunu da silinen bir entrym olmadı yine hangi postum seni rahatsız etti???
Onur çocuk eski galatasaraylı gitmiş transla evlenmiş ben iftira atmadım ki...Gazete haberi paylaştım...Ne ibne düşmanıyım ne de herhangi bir ırkın düşmanıyım...Anlamış olman lazım şimdiye ben de liberteryenim...O posta sen homofobik diyorsun değil halbuki...Ben öldürün, evlenemezler, vatandaşlıktan çıkarım desem öyle olurdu...Galatasaray'dan uzak durdukları müddetçe benim için sorun yok...Şu gizli ibneler felan çıkışın var ya . Fena homofobi barındırıyor . Ki sen de bilirsin homofobik kişiler genelde eşcinsel eğilim barındırır . Tabii ben sana böyle bir ithamda bulunmuyorum . Kaldı ki eşcinsel de olsan seni bağlayan bi durum . Kim kimle sevişmiş umrumda olmaz kişinin kendisini bağlar . Fakat şu ırkçı yahut homofobik nefret öfke barındıran çıkışlar bence hoş olmuyor . Ben özgürlük yanlısı bir insanım eğer kimsenin mesajı silinmeyecek düzenlenmeyecekse bu forumda bana sıkıntı yok lakin en uyduruk postlar bile düzenlenebiliyor konulara kilit vurulabiliyorken böyle postlara da izin verilmemeli bence![]()
İftira attın demedim ki . Fakat eşcinselliği aşşağılınası pislik olarak görüyor ve bunu mesajlarınla empoze ediyorsun . İbne kelimesi tdk'dan baktığımızda kaba konuşmada homoseksüel olarak geçiyor . Günlük dilde de genellikle küfür olarak kullanılıyor bunu ikimiz de çok iyi biliyoruz . Senin eşcinsel homoseksüel demek yerine bastıra bastıra ibne demen . Lafı bunlardan bir halt olmaz bunlar ibne diye kurman homofobidir .Onur çocuk eski galatasaraylı gitmiş transla evlenmiş ben iftira atmadım ki...Gazete haberi paylaştım...Ne ibne düşmanıyım ne de herhangi bir ırkın düşmanıyım...Anlamış olman lazım şimdiye ben de liberteryenim...O posta sen homofobik diyorsun değil halbuki...Ben öldürün, evlenemezler, vatandaşlıktan çıkarım desem öyle olurdu...Galatasaray'dan uzak durdukları müddetçe benim için sorun yok...
Başlıkta öyle kullandık ondan dedim alındıysan kusura bakma da benim politik doğrucu değilim orası doğru...Hürmetler...İftira attın demedim ki . Fakat eşcinselliği aşşağılınası pislik olarak görüyor ve bunu mesajlarınla empoze ediyorsun . İbne kelimesi tdk'dan baktığımızda kaba konuşmada homoseksüel olarak geçiyor . Günlük dilde de genellikle küfür olarak kullanılıyor bunu ikimiz de çok iyi biliyoruz . Senin eşcinsel homoseksüel demek yerine bastıra bastıra ibne demen . Lafı bunlardan bir halt olmaz bunlar ibne diye kurman homofobidir .
Hassasiyetin için teşekkürler .Başlıkta öyle kullandık ondan dedim alındıysan kusura bakma da benim politik doğrucu değilim orası doğru...Hürmetler...
Yahu ırk demeyin ben ırkçı değilim turancıyımHassasiyetin için teşekkürler .İyi ve kötü insanlar vardır cinsel tercihler , ırklar , dinler , diller önemli değildir
![]()
ne tehlikelisi ne sevilmemesi yahu şimdi sen dost mu oldun şimdi??? Daha önce böyle uyarmıyordun şimdi baya baya hedef gösteriyorsun hani fikir hürriyeti?Ustune basa basa ugurun tehlikeli ve sevilmemesi gereken bir kisi oldugunu yinelemekle beraber , homoseksuelligi de olumlamayalim
Ben olumludur iyidir haydi homoseksüel olalım demiyorum . Heteroseksüelliğe göre daha cazip olduğunu düşünsem zaten ben de öyle bir yönelimde olurdum . Böyle düşünmüyor ve cinsel tercihimden memnunum . Fakat farklı cinsel yönelimde olan birine yahut birilerine ahahah ibne işte diye bakmak - dalga geçmek - kötülemek , insanlığa yakışmıyor bunu belirttimUstune basa basa ugurun tehlikeli ve sevilmemesi gereken bir kisi oldugunu yinelemekle beraber , homoseksuelligi de olumlamayalim
Ama benim yazmamı engelleyip uçurunca fikirlerimi beyan edemeyince hürriyet nerede kalıyor? Linç çığırtkanlığı yapıyorsun...Sonra da bu benim fikrim diyorsunFikir hurriyetinin ust kademelerinden bir mesaj attim zaten . Fikirlerim senin sevilmeyesi ve tehlikeli bir adam oldugun yonunde
Tabi bu faydalanmama engel degil
Sinan demek istiyor ki forumda homolar olabilir.. Ayrıca seni kimse sevmek zorunda değil de diyorne tehlikelisi ne sevilmemesi yahu şimdi sen dost mu oldun şimdi??? Daha önce böyle uyarmıyordun şimdi baya baya hedef gösteriyorsun hani fikir hürriyeti?
Kötüdür eğer insansan ama hedonistsen tabii ki iyidir sinan bence sen otokratik bir zihniyete sahipsin demokrasi kültüründen nasiplenmemişsin. Demokrasi; azınlığın çoğunluğun tahakkümüne girmesini engellerken çoğunluğun muktedir olmasıdır...Sen sadece kendin gibi düşünenleri istersen bu ya komünizmdir ya faşizmdir yahut falanjizmdir ama illa ki otokratiktir...Baskin olan kutupta oldugun surece kutuplasma kotu degildir ki