- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.475
- 5.103
İyi de zam sözleşme gereğiymiş bunda birşey yok 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Sevmiyorum demek ayrı sevmeyin ulan bunu çok tehlikeli demek ayrı.Sinan demek istiyor ki forumda homolar olabilir.. Ayrıca seni kimse sevmek zorunda değil de diyor
Sevmiyorum demek ayrı sevmeyin ulan bunu çok tehlikeli demek ayrı.
Sevmiyorum demek fikir hürriyetidir
Sevmeyin bunu demek faşizanlıktır
Sen fiştekleyip sürekli jurnalcileri göreve çağırıp raporlatıyorsun daha ne yapacaksınBeyanina engel bir durumum sahsen benim yok , zaten oyle bir yetkim de yok
Olsa da kullanmaz , isime yarayanlari alir ,yaramayanlardan da firsat uretip kotulerdim
Yok işte sevilmemesi gereken tehlikeli bir adam diyor. Sevmiyorum dese hürmetler derim zaten sevse işkillenmek lazım kütüğüme mi aldıracağım???Sevmiyorum ifadesini yokta, Sevmek zorunda değil gibi birşeydi sanırım
Okuduğunu anla, raporladın demedim jurnalcileri görev başına çağırıp rapolarlamalara çanak tutuyorsun yani azmettiriyorsun. Bu dediğin fener platformunda olur ama gül babanın, emin bülendin, tevfik fikretin galatasarayında olmaz diyorumRaporlamadim . Raporlarin ulastigi kisilere sorabilirsin
Bizzat basliklarda herkesin gorecegi sekilde yaziyorum , ayan beyan , acik secik
eski galatasaraylı Gökhan Çıra...Hep o cenabet yüzünden çıktı bu mevzular...ibne olan kimmiş
Yok işte sevilmemesi gereken tehlikeli bir adam diyor. Sevmiyorum dese hürmetler derim zaten sevse işkillenmek lazım kütüğüme mi aldıracağım???
Alaturka Faşizm yaniIstersen ozetle sinanizm de kurtul , zira mevcut sistemleri taklit yerine deha seviyesindeki zekamla kendi sistemimi uretip onunla yasiyorum
Ben senden bir şey istemedim kiBak dostum koskoca adama seni sevmesini sağlayamam ama Sinan beyi yıllardır tanıyorum kötü bir insan değildir.
Kongre üyesi kimliği nedeniyle pek fazla geyik muhabbetlerine girmez o kadar yani
Muhbirler...Abdülhamidin paralı köpekleri...Jurnalciler kim yaw
Muhbirler...Abdülhamidin paralı köpekleri...
Abi mitingdeydim Muharrem İnce babamız geldi hemen okuyup olaylara vakif olucam bekleKim kimden faydalanıyor yav, noluyor burada anlamadım
AMM konuya acil giriş apın.
@Yiğit Karagöz
@Berat Yesir
@Rahmi Aslan
@Uğur Bulut
Ben güncel siyasete girmem. Abdülhamit siyasi bir figür değil tarihi bir vatan haini...Abdülhamidi şaka maksatlı cümlende kullandığını varsayıyorum dostum. Lütfen siyasi konulara girmeyelim