- 29 Ağustos 2009
- 38.380
- 34.133
- 3.243
Anladigim kadariyla sinan bey ile ugur bey 2019 lgbt onur yürüyüşünde taşıyacakları pankartı belirlemeye calısıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Vurucu Tim göreveKim kimden faydalanıyor yav, noluyor burada anlamadım
AMM konuya acil giriş apın.
@Yiğit Karagöz
@Berat Yesir
@Rahmi Aslan
@Uğur Bulut
Anladigim kadariyla sinan bey ile ugur bey 2019 lgbt onur yürüyüşünde taşıyacakları pankartı belirlemeye calısıyor
Tarık Çamdalın başlığından ne bekliyorsun ki?Homoseksüel bir kavga olsa gerek. Müdale edicez diye totoyu kaptirmayalimda
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Son derece gevşek bir kavga galiba heisTarık Çamdalın başlığından ne bekliyorsun ki?

Tüm yorumlari okudum ve en mantiklisi buydubu adama kimse laf söyleyemez
sag bek lazimdi ve cogunluk istiyordu bunu
hatta Veysel Sari kazmasını isteyenler bile vardi
ayrıca yabancı kisitlamasindan dolayi baska imkanımız da yoktu
Tarık Çamdalın başlığından ne bekliyorsun ki?
İyi de haber yeni değil yeniymiş gibi lanse ediliyorMesele Tarık değil ki Takımın yerlilere ödediği maaş yükü.. Sinan bey bunu izah etmeye çalışıyordy
wurucu timi kutahya kirsalinda temsil eden adam gibi adam gozlemlerini alalimAbi mitingdeydim Muharrem İnce babamız geldi hemen okuyup olaylara vakif olucam bekle
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Üstat sen 57 yaşında mısın?wurucu timi kutahya kirsalinda temsil eden adam gibi adam gozlemlerini alalim
Üstat sen 57 yaşında mısın?
Mitingle ilgili gozlemim şu abi.wurucu timi kutahya kirsalinda temsil eden adam gibi adam gozlemlerini alalim
evt rengim 57 yasindayim 1960'dan beri GS'liyimÜstat sen 57 yaşında mısın?
Gerçekten 57 yaşındaysa hürmette kusur etmeyelim ağabeyimize teşekkür ederim bu arada sana üstat bilgilendirme içinKendisi eski üyelerimizdendir, 2006'dan beri forumda.
Hagi ile çekilmiş fotosu falan vardı.
HurmetlerGerçekten 57 yaşındaysa hürmette kusur etmeyelim ağabeyimize teşekkür ederim bu arada sana üstat bilgilendirme için
Üstat kusura bakma ağabey demeden yazdığım postlar için yeniyim kusura bakma hürmetler Uğur Ağabeyevt rengim 57 yasindayim 1960'dan beri GS'liyim