- 29 Ağustos 2009
- 38.380
- 34.133
- 3.243
Estf. kardesim benim hurmetlerÜstat kusura bakma ağabey demeden yazdığım postlar için yeniyim kusura bakma hürmetler Uğur Ağabey
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Estf. kardesim benim hurmetlerÜstat kusura bakma ağabey demeden yazdığım postlar için yeniyim kusura bakma hürmetler Uğur Ağabey
yiğit nerde yasıyon sen?Abi mitingdeydim Muharrem İnce babamız geldi hemen okuyup olaylara vakif olucam bekle
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kütahya adminim. Üniversite okuyorum orda 2.sınifım.yiğit nerde yasıyon sen?
hangi bölüm? kaçıncı sınıf?Kütahya adminim. Üniversite okuyorum orda 2.sınifım.
Dogma büyüme İzmirli olduğumu ve icimdeki delicesine Atatürk sevgisini belirtmessem olmaz.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Isletme 2.sinifhangi bölüm? kaçıncı sınıf?
Ramazan günü Allah seni kahretsin Tarik. Baskada birsey söylemiyorum. Allah seni kahretsin.
Ne demek oyuncunun ne sucu var?? Sözlesmede yazani illaki alacaktir ona birsey diyen yok. Ama bu parayi alacam diye bir mac oynamadan (ki oynamamasi daha iyi) yan gelip yatmasi beni cildirtiyor. Bu kadar karaktersiz olamaz bir insan. kariyerini bitirdi resmen. istenmiyorsun iste defol git belki baska bi yerde yeni bir baslangic yaparsin milleti arkandan konusturmazsin. Neyse olan olmus.Alanlara soyle be dostum . Oyuncunun ne sucu var
Buna göre, oyuncunun eski kulübü Eskişehirspor'a 4.750.000 EUR bonservis bedeli ödenecektir. Oyuncuya ise, 5 futbol sezonunun her bir sezonunda sırasıyla 1.177.000 EUR, 1.284.000 EUR, 1.391.000 EUR, 1.498.000 EUR ve 1.605.000 EUR sabit transfer ücreti

)