- 6 Ağustos 2009
- 84.329
- 8.482
- 2.408
kankacım ya yeni ayak ya yeni beyin lazım fm degil sonçtakaleci antrenörü transfer etsek düzelir mi kanka?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kankacım ya yeni ayak ya yeni beyin lazım fm degil sonçtakaleci antrenörü transfer etsek düzelir mi kanka?
kalecimiz iyi falan degil tüm kurdugu oyunlar , attıgı toplar kontra olarak hazırlıksız yakalandırtyor. daha fazla tahammül edilmemeli
Keşke ama bence de zor...Bütçe her daim kısıtlı; ciddi bir plan-program yapıp erkenden gerekli hamleleri yapmadan, ihtiyaç olduğu ve olacağı net bilinen mevkileri, neredeyse tümüyle spontane-gelişine takviye etmeye çalışınca bu sirkülasyon kaçınılmaz...Bir sezona da 6-8 oyuncu değiştirmek zorunda kalmadan başlayabilecek miyiz acaba? Bir gün bunu görebilecek miyiz?
Alanyaspor bile aldigi oyunculari (1'i haric) Agustos'tan önce getirdi.Keşke ama bence de zor...Bütçe her daim kısıtlı; ciddi bir plan-program yapıp erkenden gerekli hamleleri yapmadan, ihtiyaç olduğu ve olacağı net bilinen mevkileri, neredeyse tümüyle spontane-gelişine takviye etmeye çalışınca bu sirkülasyon kaçınılmaz...
Transfer işi elbette risklidir, garantisi olmaz ama bir sezonda aldığın mesela 6-7 adamdan, 2 adamlık katkı alabildiğin müddetçe bu işi yürütemezsin...
Çok erken asıp kesmeye başladığımızı düşünüyorum, birkaç adam kötü olur anlarım ama takımın tamamının kötü olması kısa vadede çözülecek bir sorun bence.
sabahtan aksama kadar nöbette topcu beklemiyoruz biz sanki. 2 aydir mariano, nagatomo, mariano, nagatomo, mariano, nagatomo dedim burada.
taraftarimiz bile cok gec idrak ediyor bazi seyleri. tabi yönetim ve hoca daha gec.
Demek istediğim takım form tutacaktır bu başlangıç aldatıcı olabilir biraz daha beklemek lazım.