Tatil İçin Endonezya, Java ve Bali Adaları

Eveet son hazirliklari yaptik 15-20 dk icinde yola cikiyoruz. Hakkinizi helal edin rengolar. Ben wifi buldukca foto felan paylasmaya calisacagim

Bende şu an Fuerteventuradayım.
Muazzam bir deniz manzarası var kaldığım bungalow'un.

20180922_201537.webp

Gscimbom Mobile

Thailandda çok fazla erkekten dönme var diyorlar,
Ayırt edilmez sekilde operasyonlar geçiriyorlarmıs estetik olarak da,
Doğru mudur,
Eğer öyleyse büyük sıkıntı Singapur ve thailand

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Genelde Ladyboylar Taili kızlardan güzel oluyor . Taili kızlar güzel değildir büyük oranda baya çirkindir hatta . Fakat ikisinin de fahişelik olarak yapanı genel olarak ayrışıyor . Ladyboylar daha şaşalı ve abartılı bakımlı oluyor . Kızlar ise çelimsiz genelde göğüssüz oluyor o kadar abartılı giyinmiyor ve ladyboylar kadar abartılı cinsel hareketler yapmıyorlar daha utangaç oluyorlar .

Hmm, bugün de bir şey öğrenmiş olduk.
Puhahhaah dudagim neden ucukladi saniyorsun

Saka bir yana kadin dudagindan baska dudak degmedi dudaklarimiza cok sukur.
Yillar evvel bir blogda okumustum.Abimiz eskort ve trolari yorumlayip deneyimlerini anlatiyordu.
Erkek dudaginin kadin dudagindaki hissiyati vermedigini yazmisti birkac kisiden de ayni seyi duydum ondan oyle dedim :D

Borobudur hotelden hello :)

Foto yukleyemiyorum, yine sikinti var forumda galiba :s ?

kardeşim fiyatlar hakkında biraz bilgi verir misin? uçak parası gidiş geliş ne kadar tutuyor? konaklama otel ücretleri nasıl günlük? yemek içme fiyatları? 10 günlük bir tatil kaç para tutar toplam?

Buda otel odamdan Istiklal camisi ve manzara20180925_175714.webp

Ekli dosyalar

• 20180925_175714.webp
    20180925_175714.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 32
ya kardeş bali adasına cami fotoğrafları paylaşmak için mi gidiyon biraz karı kız bikinili hatun deniz doğa güneş kum paylaşsana yahu

Geri
Üst Alt